Recenze Panasonic DMR-UBC70EGS

Panasonic DMR-UBC70EGS (stříbrný) je rekordér pro příjem a archivaci pozemního a kabelového televizního vysílání DVB-T/T2 HEVC H265 a DVB-C se zabudovanou vnitřní pamětí 500 GB a schopností přehrávat Blu-ray disky, DVD disky, CD disky a také se schopností síťového přehrávání až do kvality Ultra HD 4K. Rekordér nejen podporuje a přehrává disky Ultra HD Blu-ray, Blu-ray, DVD a CD, ale poradí si i s…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Panasonic DMR-UBC70EGS je technicky vyspělý rekordér s kvalitním zpracováním a širokými možnostmi příjmu. Uživatelé oceňují jeho pokročilé funkce, ale kritizují absenci české podpory a omezené audio výstupy. Pro uživatele, kteří ovládají angličtinu nebo němčinu a nevyžadují plnou lokalizaci, může být vhodnou volbou.

• Kvalitní zpracování
  • Technicky pokročilé funkce
  • Možnost nahrávání více pořadů současně
  • Dobré možnosti příjmu
  • Osvědčená značka
  • Chybí česká podpora a správné zobrazení českých znaků
  • Formátování externích disků na proprietární formát Panasonic
  • Absence českého návodu
  • Omezené audio výstupy pro připojení k hifi systémům

milan_kuchta13. dubna 2026

Zatím hraje dobře, mám ho pár dnů

Čeština v menu, výstup audio, není možno připojit do hifi , starší přístroje byli lépe vybavený

Dost lacině vybavený výrobek,starší výrobky měly více výstupů a stáli 6000Kč.........

Perun8. března 2026

Osvědčená značka.Toto je 6tý koupený stejný recorder této značky.

karel.nenadal20. ledna 2026

Umožňuje snadno zaznamenávat a uchovávat terestrické vysílání.

Dobrý výrobek.

2405182. prosince 2024

Tento produkt jsem používal už dříve a byl jsem s ním spokojen. Používám jej denně.

Jsem s produktem spokojen.

jiri.urbi19. listopadu 2024

Možnosti příjmu

Kvalitní zpracování

Registrovaný uživatel12. června 2021

jelikož jsem měl tuto značku do doby než se změnila instalace T2

není v šeském jazyce-proto jsem ho vrátil

Registrovaný uživatel1. září 2020

jedine zboží tohoto druhu na našem trhu,bohužel nedostupné v kamenných prodejnach do dneska jsem nepřišel na to jak zrušit zámek a copy

absence českého návodu,v el.podobe pouze textová část,bez tabulek

pro lidi s dobrou znalosti němčiny nebo anglictiny

Registrovaný uživatel20. února 2020

Technicky dokonalé, nahrává současně dva různé pořady a další můžete sledovat, internet zvládá skvěle, Netflix ve výbavě, editace pořadů skvělá.

Nemá českou podporu, čeština v EPG neumí některé znaky, pokud chcete ukládat na externí disk dojde k jeho zformátování na formát Panasonic a už ho nikdy nepřehrajete na jiném zařízení.

Asi to nejlepší co se dá koupit.

Registrovaný uživatel6. února 2020

dobrá volba