Recenze Panasonic DMR-UBC70EGS

Recenze Panasonic DMR-UBC70EGS

Panasonic DMR-UBC70EGS (stříbrný) je rekordér pro příjem a archivaci pozemního a kabelového televizního vysílání DVB-T/T2 HEVC H265 a DVB-C se zabudovanou vnitřní pamětí 500 GB a schopností přehrávat Blu-ray disky, DVD disky, CD disky a také se schopností síťového přehrávání až do kvality Ultra HD 4K. Rekordér nejen podporuje a přehrává disky Ultra HD Blu-ray, Blu-ray, DVD a CD, ale poradí si i s…

2405182. prosince 2024

Tento produkt jsem používal už dříve a byl jsem s ním spokojen. Používám jej denně.

Jsem s produktem spokojen.

jiri.urbi19. listopadu 2024

Možnosti příjmu

Kvalitní zpracování

Registrovaný uživatel12. června 2021

jelikož jsem měl tuto značku do doby než se změnila instalace T2

není v šeském jazyce-proto jsem ho vrátil

Registrovaný uživatel1. září 2020

jedine zboží tohoto druhu na našem trhu,bohužel nedostupné v kamenných prodejnach do dneska jsem nepřišel na to jak zrušit zámek a copy

absence českého návodu,v el.podobe pouze textová část,bez tabulek

pro lidi s dobrou znalosti němčiny nebo anglictiny

Registrovaný uživatel20. února 2020

Technicky dokonalé, nahrává současně dva různé pořady a další můžete sledovat, internet zvládá skvěle, Netflix ve výbavě, editace pořadů skvělá.

Nemá českou podporu, čeština v EPG neumí některé znaky, pokud chcete ukládat na externí disk dojde k jeho zformátování na formát Panasonic a už ho nikdy nepřehrajete na jiném zařízení.

Asi to nejlepší co se dá koupit.

Registrovaný uživatel6. února 2020

dobrá volba