Televizor Recenze Panasonic 55" LED (TX-55LX800E)

Recenze Panasonic 55" LED (TX-55LX800E)

Smart LED televizor Panasonic TX-55LX800E s úhlopříčkou 55", obrazovkou HDR Cinema Display s rozlišením 4K Ultra HD (3840 x 2160) a inteligentním procesorem HCX poskytuje široký barevný gamut a vynikající kontrast pro přirozenější obraz. Televizor LX800 řady 4K s operačním systémem Android je navržen pro vysoký výkon a pohodlí, protože poskytuje všechny funkce v jednom zařízení. Displej HDR…

E.Ryba7. ledna 2024

Velká obrazovka,intuitivní ovládání

Zvuk TV není žádný zázrak …doporučuji doplnit o soundbar .potom TV nemá chybu

Dobrá cena,super doručení (v neděli) já osobně doporučuji

Varianta 75"
Registrovaný uživatel25. července 2023

Panasonic potvrdil, že i LED TV umí s perfektním obrazem. Zvuk TV je taky dostačující. Doporučuji si nechat udělat kalibraci. Pak je obraz perfektní.

Perfektní volba cena/kvalita

Varianta 55"
Registrovaný uživatel12. června 2023

Skvělý obraz široký pozorovací úhel intuitivní ovládání přehledné DO mnoho vestavěných aplikací s možností stažení dalších

Trochu pomalejší odezva Guide u terestriálního vysílání není moc komfortní Nepřišel jsem na způsob uspořádání seznamu programu terestriálního vysílání

Rozhodně dobrá koupě, dporučuji

Varianta 43"
Registrovaný uživatel26. května 2023

vynikajici -nizka cena je to proste panasonic

Varianta 43"