Televizor Recenze Panasonic 32" LED (TX-32FS503E)

Recenze Panasonic 32" LED (TX-32FS503E)

Televizor Panasonic TX-32FS503E je 32“ SMART televizor s úhlopříčkou skvělých 80 cm a s rozlišením HD ready. Užijte si s tímto televizorem domácí pohodu na maximum nejenom díky skvělému rozlišení a výbornému zvuku, ale také díky řadě chytrých funkcí pro propojení a snadné sdílení obsahu z široké škály zařízení. .

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

jednoducha obsluha.spolehlivost.jednoduche prepinani mezi sat.tunerem a tunerem dvb-t2.to samsung a lg-naprosto debilni.

dekuji za presne a vcasne dodani objednavky-a samozrejme dalsi spokojeny zakaznik.

Registrovaný uživatel26. července 2022

Skvělá smart TV, jednoduché ovládání

Registrovaný uživatel18. února 2022

obraz 1. tuner dvbt 1. tuner dvbs 1. aplikace 1.hbbtv 1. menu 1. jednoduche a logicke menu

doporucuji tento tv svim zakaznikum a maprosta spokojenost.

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Jednoduché ovládání a uspořádání kanálů. Citlivý příjmač.

Registrovaný uživatel31. července 2021

Již jsme používali TV od stejného výrobce. Funkce TV plně dostačující. TV zatím bez problémů funguje.

Moc stručný popis nastavení TV. Nemá síťový vypínač.

S výrobkem jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Hezký obraz

Televize vydržela fungovat celých 8 dní, poté přestala úplně fungovat. Televizi jsem reklamoval, obchodník vrátil peníze po měsíci a půl. Katastrofa!!!!!!!!!!! V žádném případě nedoporučuji k nákupu.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2019

Jednoduché a spolehlivé ovládání,pěkný obraz i dobrý zvuk.odpovídající ceně.

Nemilé překvapení nastalo při montáži na stěnu.Napájecí kabel trčí z televize vodorovně a u běžných Vesa držáků se ani náhodou nevejde.Naštěstí vyřešeno zakoupením jiného lomeného kabelu,který se náhodou vešel. Taktéž je nutno pořídit i rohový konektor na anténu.

Registrovaný uživatel9. října 2019

Hbbtv Wifi Obraz +++ Zvuk +++ Rychlé reakce na ovladač

Zhruba žádné

Jedině, co můžu napsat jako problém je, že fungovalo YouTube a po aktualizaci softvéru TV, došlo k znefunkčnění této služby. Po návratu k továrnímu nastavení se YouTube opět rozchodilo. Po několika dnech mám opět problém. Ostatní aplikace fungují bezvadně. Televize je jinak perfektní a znova bych ji bez váhání koupil.

Registrovaný uživatel5. října 2019

Pro nás dostačující velikost obrazovky. Perfektní obraz a nízká spotřeba. Jednoduché ovládání. Vynikající připojení k VIFI. Bezproblémové využití červeného tlačítka. Výhodná pořizovací cena.Kvalitní značka.