jednoducha obsluha.spolehlivost.jednoduche prepinani mezi sat.tunerem a tunerem dvb-t2.to samsung a lg-naprosto debilni.
dekuji za presne a vcasne dodani objednavky-a samozrejme dalsi spokojeny zakaznik.

Skvělá smart TV, jednoduché ovládání
obraz 1. tuner dvbt 1. tuner dvbs 1. aplikace 1.hbbtv 1. menu 1. jednoduche a logicke menu
doporucuji tento tv svim zakaznikum a maprosta spokojenost.
Jednoduché ovládání a uspořádání kanálů.
Citlivý příjmač.
Již jsme používali TV od stejného výrobce.
Funkce TV plně dostačující.
TV zatím bez problémů funguje.
Moc stručný popis nastavení TV.
Nemá síťový vypínač.
S výrobkem jsme spokojeni.
Hezký obraz
Televize vydržela fungovat celých 8 dní, poté přestala úplně fungovat. Televizi jsem reklamoval, obchodník vrátil peníze po měsíci a půl. Katastrofa!!!!!!!!!!! V žádném případě nedoporučuji k nákupu.
Jednoduché a spolehlivé ovládání,pěkný obraz i dobrý zvuk.odpovídající ceně.
Nemilé překvapení nastalo při montáži na stěnu.Napájecí kabel trčí z televize vodorovně a u běžných Vesa držáků
se ani náhodou nevejde.Naštěstí vyřešeno zakoupením jiného lomeného kabelu,který se náhodou vešel.
Taktéž je nutno pořídit i rohový konektor na anténu.
Hbbtv
Wifi
Obraz +++
Zvuk +++
Rychlé reakce na ovladač
Zhruba žádné
Jedině, co můžu napsat jako problém je, že fungovalo YouTube a po aktualizaci softvéru TV, došlo k znefunkčnění této služby. Po návratu k továrnímu nastavení se YouTube opět rozchodilo. Po několika dnech mám opět problém. Ostatní aplikace fungují bezvadně. Televize je jinak perfektní a znova bych ji bez váhání koupil.
Pro nás dostačující velikost obrazovky. Perfektní obraz a nízká spotřeba. Jednoduché ovládání.
Vynikající připojení k VIFI. Bezproblémové využití červeného tlačítka.
Výhodná pořizovací cena.Kvalitní značka.