Televizor Recenze Panasonic 24" LED (TX-24FS503E)

Recenze Panasonic 24" LED (TX-24FS503E)

Televizor Panasonic TX-24FS503E je 24“ SMART televizor s úhlopříčkou skvělých 60 cm a s rozlišením HD ready. Užijte si s tímto televizorem domácí pohodu na maximum nejenom díky skvělému rozlišení a výbornému zvuku, ale také díky řadě chytrých funkcí pro propojení a snadné sdílení obsahu z široké škály zařízení.

4 recenze

Registrovaný uživatel15. prosince 2020

Velmi dobre vybavena televize. Ideální zvuk, krásný obraz. Oceňuji možnost síťového připojení. Za mne zatím nejlepší televize v této velikostní kategorii.

Nezaregistroval jsem

Nadstandardně vybavena televize v dané velikostní kategorii, ideální společník. Kvalitní obraz, ideální zvuk. Hledal jsem televizi s těmito rozměry s normálním zvukem, aby nebyl plechový či jinak nepřirozený a konečně jsem ji našel. Jsem velmi spokojený. Možnost síťového připojení mne velmi potěšila, za příznivou cenu dobře vybavena televize.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

Je to vánoční dárek, takže ještě neodzkoušeno.