Hlavní obsah stránky
Produkt již není v prodeji
Palmový cukr ARENGA 250g- BIO
Nahlásit
Nahlásit chybu
Velikost balení 250 gBio palmový cukr ARENGA 250 g Přírodní palmový cukr se získává zahušťováním 100% čistého nektaru květů cukrové palmy arengy, kterou vyrábí drobní farmáři v Indonésii. Palma Arenga roste pouze ve smíšeném pralese, a její využití přispívá k boji proti mýcení pralesa, přirozeného prostředí ohrožených orangutanů.
Podobné výrobky
Všechny podobnéMohlo by vás zajímat
Informace
Popis
Bio palmový cukr ARENGA 250 g Přírodní palmový cukr se získává zahušťováním 100% čistého nektaru květů cukrové palmy arengy, kterou vyrábí drobní farmáři v Indonésii. Palma Arenga roste pouze ve smíšeném pralese, a její využití přispívá k boji proti mýcení pralesa, přirozeného prostředí ohrožených orangutanů. Koupí tohoto produktu podporujete nadaci Masarang. Palmový cukr má tmavě hnědou barvu a typickou jemně karamelovou chuť. Hodí se do desertů i do…
Parametry
Kategorie | Cukry Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Velikost balení | 250 g Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení