Hlavní obsah stránky
Cukr Palmový cukr ARENGA 250g- BIO

Produkt již není v prodeji

Palmový cukr ARENGA 250g- BIO

Nahlásit
Nahlásit chybu

Velikost balení 250 gBio palmový cukr ARENGA 250 g Přírodní palmový cukr se získává zahušťováním 100% čistého nektaru květů cukrové palmy arengy, kterou vyrábí drobní farmáři v Indonésii. Palma Arenga roste pouze ve smíšeném pralese, a její využití přispívá k boji proti mýcení pralesa, přirozeného prostředí ohrožených orangutanů.

Podobné výrobky

Všechny podobné
Mohlo by vás zajímat

Informace

Popis

Bio palmový cukr ARENGA 250 g Přírodní palmový cukr se získává zahušťováním 100% čistého nektaru květů cukrové palmy arengy, kterou vyrábí drobní farmáři v Indonésii. Palma Arenga roste pouze ve smíšeném pralese, a její využití přispívá k boji proti mýcení pralesa, přirozeného prostředí ohrožených orangutanů. Koupí tohoto produktu podporujete nadaci Masarang. Palmový cukr má tmavě hnědou barvu a typickou jemně karamelovou chuť. Hodí se do desertů i do

Parametry

KategorieCukry
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Velikost balení250 g
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení