Recenze PALACIO konopný krém v tubě

Jemná receptura s konopným olejem pro ošetření suché a citlivé pleti. Obsahuje přírodní, za studena lisovaný olej, který podporuje regeneraci pokožky, zklidňuje ji a chrání před nepříznivými vlivy prostředí. Bez parabenu a umělých barviv.Použití: Aplikujte na obličej nebo jiné partie těla. Vhodný pro denní i noční ošetření.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

PALACIO konopný krém v tubě je podle recenzí velmi dobře hodnocený pro své příjemné vlastnosti, včetně vůně a snadného roztírání. Mnozí uživatelé oceňují jeho účinnost při kožních problémech a bolestech. Jedinou výtkou je delší doba vstřebávání, která se však objevuje ojediněle.

• Příjemná vůně
  • Dobře se vstřebává
  • Výborně se roztírá
  • Pomáhá při kožních problémech
  • Pomáhá při bolestech a revmatismu
  • Dlouho se vstřebává

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Výborně se roztírá a řádně promastí

Registrovaný uživatel15. března 2022

Tento produkt poznám už dávnejšie , pomohol mi pri bolestiach po modrinách, taktiež pri kožných problémoch . Je jemný, vstrebá sa do pokožky hneď, používame ho v rodine viacerí, denne

Registrovaný uživatel11. března 2022

Příjemné voní

Dlouho se vstřebává

Registrovaný uživatel5. prosince 2021

Krém používám k absolutní spokojenosti dlouhodobě.

Dříve byl dostupný v prodejnách SOS, nyní jsem ho objevila na ROBINO.cz. Objednala a zaplatila bez jakékoliv fakturace 2.11.2021, zásilka předána k doručení 24.11.2021 a doručena byla 29.11.2021 opět bez jakékoliv fakturace. NEDOPORUČUJI obchod ROBINO.cz

Registrovaný uživatel7. srpna 2021

Dobře se vstřebává, příjemná vůně, dobrá péče o pleť

Spokojenost, používám druhé balení v řadě

Registrovaný uživatel11. února 2021

Ahoj. S krémem jsme velmi spokojeni, používáme ho při revmatismu na ruce, fungoval velmi dobře.

Registrovaný uživatel27. ledna 2021

Používám jej už delší dobu a jsem s ním velmi spokojená. Je příjemný jak na tělo , tak na ruce. Mám ráda jeho vůni. Tento krém používám stále. Každý den.

Nemá žádné nedostatky. Tedy alespoň pro mne ne.

Je prostě bezvadný.