DVD film Recenze Padesát odstínů temnoty (2017)

Recenze Padesát odstínů temnoty (2017)

Studentku Anastasiu už omrzelo hrát podle Christianových pravidel a opustila ho. Christian je najednou sám a zjišťuje, že mu Anastasia chybí, že se do ní zamiloval. Snaží se ji tedy nalákat zpět. To se však nelíbí temným stínům, které pomáhaly vytvořit komplikovanou osobnost Christiana.

Registrovaný uživatel25. dubna 2023

Prečítala som všetky tri knihy a bola som veľmi zvedavá na sfilmovanie.

Varianta Blu-ray
Registrovaný uživatel28. dubna 2022

dobré zpracování tématu

Varianta Blu-ray
Registrovaný uživatel12. října 2021

četla jsem knihy

Varianta DVD
Registrovaný uživatel6. září 2018

Film jsem si vybrala, protože jsem viděla jeho pokračování , tedy Padesát odstínů svobody v kině a líbilo se mi to. Chci si procvičovat angličtinu a u filmu lze libovolně kombinovat jazyky český a anglický v titulcích a zvuku. Oceňuji bonusy , které jsou zajímavé a možnost výběru ze dvou verzí ( uvedená a neuvedená v kině). Je dobré, že divák může shlédnout i něco navíc, co v kině nebylo. Vzhledem k mému procvičování angličtiny využívám možnost libovolného výběru jazyka během přehrávání v různých kombinacích a procvičuji často.

Produkt splnil moje očekávání. Nejedná se o pornofilm.

S produktem jsem spokojena.Mohu doporučit ostatním.Zejména chválím doprovodné písně.Ty jsou velmi nadprůměrné.

Varianta DVD