Dámský parfém Recenze Paco Rabanne Calandre W EDT

Recenze Paco Rabanne Calandre W EDT

Paco Rabanne Calandre 100 ml - (TESTER) toaletní voda s rozprašovačem. Paco Rabanne Calandre - vůně pro ženy. Paco Rabanne Calandre - Calandre je klasická, květinová, aldehydová vůně od španělského ..

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

Jedná se o noblesní klasickou vůni, která vydrží jemně okouzlovat i po umytí rukou, nebo osprchování. Obecně Paco Rabane je velmi kvalitní značka, se kterou mám mnohaleté zkušenosti. Týká se to ale především starých osvědčených modelů. Například pánská - Paco rabane Pour home (málo které vůně ostatních známých značek se této vůni vyrovnají. A ty které byly s touto srovnatelně zajímavé, značky již nevyrábí..škoda) Nebo dámská - Eau de Metal - úžasná svěží a opět podmanivá vůně!

nesnadná dostupnost. To - vůně -, co v současnosti Paco Rabane nabízí jsou humpolácké, spíš vtíravé, než okouzlující a obecně nezajímavé.

Klasika nestárne a říká se, že koně které vyhrávají, se nevyměňují!

Registrovaný uživatel3. září 2021

klasika, která oslavila 50 let na trhu, nikdy nezklame...

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Používám ho už více jak 30let a jsem s ním spokojená s pořád mi voní jako na začátku kdy jsem ho objevila. Díky a doufám že se bude ještě dlouho vyrábět.

Za mně perfektní díky.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2019

Pěkná vůně, ale mě osobně nijak nenadchla.

Je těžší.

Celkově ji hodnotim kladně