Recenze Paco Rabanne Black XS for Her EDT

Black XS Potion For Her - toaletní voda s rozprašovačem 80 ml. Paco Rabanne uvádí na trh dvě nové edice své voňavé kolekce Black XS. Po původních Black XS přichází Black XS Potion, která se objevila v únoru 2014. Paco Rabanne Black XS Potion For Her je intenzivní dámská vůně s pikantními tóny grapefruitu a jemným nádechem červené růže.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Paco Rabanne Black XS for Her EDT je parfém s výraznou a nádhernou vůní, která vyhovuje mnoha uživatelům, zejména pro večerní a zimní použití. Někteří však zmiňují slabou výdrž a v ojedinělých případech i podezření na neoriginální produkt. Celkově se jedná o oblíbenou volbu pro ty, kteří hledají silnou a příjemnou vůni.

• Silná a výrazná vůně
  • Vhodná pro večerní akce a zimní období
  • Nádherná a příjemná vůně
  • Oblíbená zimní vůně
  • Pro některé uživatele příliš silná
  • Slabá výdrž u některých recenzentů
  • U některých kusů podezření na neoriginální produkt

31petula9. června 2026

Slabá vůně vydrž žádná

Už nekoupím ,nevím jestli he to originál ale he to hrozně slabý ,vyhozeny penize

darinkaguess327. dubna 2025

Nádherná vůně

NT22. ledna 2025

Skvělá vůně, stará láska :-)

lenkalorinczova304. června 2024

Pekna vona, jemnucka

Slaba vydr,ani ju necitit

Nic necitim..nic nevydrzi..skoda..

Registrovaný uživatel25. října 2023

Moje nejoblíbenější zimní vůně

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Polo Green používám již 29 let a jsem s ním spokojen. Pro mne super vůně.

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

EDT Ralph Lauren Polo Green znám od jejího uvedení na trh v USA (1978), ihned mě chytla a od té doby ji i kupuji. Nemám rád "sladké" vůně a tahle mi svým zemitějším složením 100% vyhovuje - používám ji denně.

Pro mne neexistující.

Je příjemné slyšet od ženy, že hezky voním a překvapivě jsem zaznamenal i pár pánských zvídavých dotazů "co je to za kolínskou". Docela rád jsem poskytl odpověď...

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

Silná výdrž

Koupeno na doporučení ale pro mě dost silná vůně. Určitě vhodnější spíše na večerní akce nebo zimni období.