Recenze Pacho-lek Pachový ohradník proti vysoké zvěři + nosič pachové látky 20 ks

Pachový ohradník proti daňkům, jelenům, muflonům, srnkám a obecně vysoké volně žijící lesní zvěři je funkční pomůckou v boji proti vytloukání, ničení a okusu dřevin, školek a při ničení úrody. Sada obsahuje 20 ks nosičů pachové látky BIO10-S. Pachový koncen­trát je zaručenou metodou pro zamezení vstupu zvěře na váš pozemek a osvědčil se i u silnic a dálnic, kde snižuje riziko srážky se zvěří.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Pachový ohradník má smíšené výsledky v odpuzování zvěře – účinně působí na srnky a muflony, ale na daňky nefunguje. Mnozí zákazníci zmiňují silný a nepříjemný zápach a krátkodobou účinnost. Celkově produkt nevykazuje spolehlivost v ochraně před vysokou zvěří.

• Rychlé dodání
  • Odpuzuje srnky a muflony
  • Nefunguje na daňky
  • Silný nepříjemný zápach
  • Krátkodobá účinnost
  • Nefunguje spolehlivě proti vysoké zvěři

zdenojeboss29. července 2026

Hrozný smrad

Funkční max 5 dní

Nevyhovující

vladimir.kozuch30. května 2026

Ještě nemám vyzkoušeno

Luc Arta6. července 2025

Odpuzovač nefunguje! Aplikovali jsme do neoplocených vjezdů do zahrady a po třech dnech se vesele Daňci procházejí opět po naší zahradě. Jenom nám to smrdí na sto honů! Vyhozené peníze!

teplan.ladislav15. února 2025

Minulý rok som mal to isté a osvedčil sa

karel.kral16919. září 2024

nefunguje všechno sežraly

Registrovaný uživatel4. srpna 2024

Rychlé dodání . Srnky a muflony to odpuzuje .

Nefunguje na daňky . Kteří rodičům likvidují pole brambor .

Pořídil jsem si ho na ochranu políčka brambor proti lesní zvěři . Bohužel na daňky nefunguje . Jejich chuť na šťavnaté brambory je větší než , vůně toho odpuzovače .

svoboda.jicin10. července 2024

Po instalaci opravdu smrad, že se sousedi ptali, jestli jsme neotevřeli víko od kanalizace. Druhý den ráno přímo pod pachovým ohradníkem cca 1m, stopy od srnek a komplet sežrané jahody :-( ...

K ničemu, vyhozené peníze ...