Zatím - zdá se- že výrobek zafungoval perfektně!! Od doby aplikace jsem kunu neviděla. Zmizely exkrementy, které se po odklizení a následné dezinfekci opakovaly s pravidelností den ode dne. Po aplikaci spreje Pacholek kuna, ani její "značkování" černými hromádkami, se neobjevily.
Není to snad úplně zápor, ale i po použití rukavic lépe být opatrný a vydezinfikovat octovou vodou rukavice, sprej a vše, kde mohlo dojít k potřísnění sprejem. Rozhodně manipulovat se sprejem a nosiči venku! Zápach je intenzivní, ale proto právě funguje.
S výrobkem jsem naprosto spokojená, jsem ráda, že jsem zvolila právě ten. Dříve jsem vyzkoušela i jiný sprej, ale ten rychleji vyprchal. Tento je intenzivní a díky nosičům účinkuje mnohem déle po jedné aplikaci.
Osvědčilo se mi nosič umístit do plechovek od
nápojů (Birell, Staropramen, Cool ap.), protože hliníkový materiál se snadno propichuje. Plechovku pak potáhnout starou silonkou nebo ponožkou. Na stranách jsem ještě propíchala špikovací jehlou, aby se sprej odpařoval do více směrů.
Též doporučuji uchovávat sprej mimo obydlí, tedy buď v kůlně nebo garáži a zavřené pro jistotu v dobře těsnící plastové nádobě.