Recenze Pacho-lek Pachový ohradník na ochranu drůbeže proti kunám a lasičkám + nosič pachové látky 20 ks

Pacho-lek Pachový ohradník na ochranu drůbeže proti kunám a lasičkám je praktickým řešením pro všechny, kdo hledají způsob, jak ochránit své prostory před těmito nezvanými návštěvníky. Tento produkt je vhodný pro použití v různých prostředích, jako jsou půdy, podkroví, stodoly, garáže a další pozemky. Díky svým vlastnostem je také ideální pro ochranu motorů vozidel, kde kuny často způsobují škody…

Registrovaný uživatel31. srpna 2026

Zatím - zdá se- že výrobek zafungoval perfektně!! Od doby aplikace jsem kunu neviděla. Zmizely exkrementy, které se po odklizení a následné dezinfekci opakovaly s pravidelností den ode dne. Po aplikaci spreje Pacholek kuna, ani její "značkování" černými hromádkami, se neobjevily.

Není to snad úplně zápor, ale i po použití rukavic lépe být opatrný a vydezinfikovat octovou vodou rukavice, sprej a vše, kde mohlo dojít k potřísnění sprejem. Rozhodně manipulovat se sprejem a nosiči venku! Zápach je intenzivní, ale proto právě funguje.

S výrobkem jsem naprosto spokojená, jsem ráda, že jsem zvolila právě ten. Dříve jsem vyzkoušela i jiný sprej, ale ten rychleji vyprchal. Tento je intenzivní a díky nosičům účinkuje mnohem déle po jedné aplikaci. Osvědčilo se mi nosič umístit do plechovek od nápojů (Birell, Staropramen, Cool ap.), protože hliníkový materiál se snadno propichuje. Plechovku pak potáhnout starou silonkou nebo ponožkou. Na stranách jsem ještě propíchala špikovací jehlou, aby se sprej odpařoval do více směrů. Též doporučuji uchovávat sprej mimo obydlí, tedy buď v kůlně nebo garáži a zavřené pro jistotu v dobře těsnící plastové nádobě.

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2Uživatelský obrázek č. 3
Registrovaný uživatel12. srpna 2026

Zdá se, že to funguje jak na lasicovitou šelmičku, tak na lišku. Už se neukázaly.

Registrovaný uživatel9. června 2026

Od doby použití, máme od lišky i kuny klid.

mirek.riha18. května 2026

Absolutně pachový ohradník nezabral, spíš naopak. Mám impregnovanou kostku uloženou přímo v motorovém prostoru. Kolem dokola ve vzdálenosti 15m od auta všichni cítíme nepříjemný puch z tohoto pachového ohradníku a co se stalo, mám pocit, jako by to tu kunu ještě více podráždilo. Tlumící hmota byla totálně rozšmelcována do rána a dokonce do auta si už troufá lozit i přes den. Vyloženě ten puch ji evokuje ještě k větší radikalizaci. Jsem zoufalý, jediné co pomůže je zničit je, ale to je vyšší dívčí, do nastraženého sklopce taky nevlezou.

Naše kuny nefunkční