Recenze Oystershell Laboratories Excilor Proti plísni nehtů 3,3 ml

Recenze Oystershell Laboratories Excilor Proti plísni nehtů 3,3 ml

Excilor je prostředek proti plísni nehtů. Přípravek rychle proniká nehtem a působí tak v místě problému. Poskytuje snadné a rychlé použití, bez nutnosti pilování nehtů. Přípravek je určený pro dospělé.

martineckan4. května 2025

opravdu funguje, již po týdnu velké viditelné zlepšení

velmi účinný, doporučuji

lada7. listopadu 2024

lék jsem koupil ma základě reklamy, po použití došlo k mírnému zlepšení, používám již druhou sadu a stále doufám, žr dojde k vyléčení.

paril122. května 2024

Zatím nemohu hodnotit, je to na podle příbalového letáku na delší léčbu,

Za ty peníze je to jen 3,3 ml ! Navíc je to v úzké a vysoké skleničce. Štěteček nedosáhne až na dno. Hned po otevření se mi sklenička povalila a půlka vytekla. Mělo by to být v širší a nižší.

Mám už vypotřebované 2 skleničky a zatím nevidím účinek. Jak někdo zde píše, je to na dlouhou léčbu

miroslavholcik5625. dubna 2024

Snadná aplikace.Zlepšení po 14 dnech

miladkavos12. února 2024

Používám už 2. měsíc a pozoruji viditelné zlepšení!!! Budu používat dál, doufám, že díky Exciloru konečně plíseň, která mě trápí už dlouhá léta, zmizí

Konečně něco, co fakt pomáhá!!!

Registrovaný uživatel1. února 2024

Funguje, kupuji již druhé balení

Registrovaný uživatel24. listopadu 2023

Pomáhá, chce to delší čas, ale pomáhá proti plísní nehtů. Super aplikace.

Cena, malé množství.

Registrovaný uživatel31. srpna 2023

Rychlá a pohodlná aplikace

S produktem jsme spokojeni. při pravidelném používání je vidět výsledek. Nemocný - napadený - nehet odroste a následně vám začne růst již zdravý nehet. Je to dlouhodobá záležitost, ale trpělivost se v tomto případě určitě vyplatí. Doporučuji.

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Určitě funguje velmi dobře na to, na co je určen. Nehty na nohou mi rostou pomalu, takže počítám, že léčba potrvá minimálně 9 měsíců. Po 4 měsících vidím kladný výsledek, postižený nehet odrůstá a nová část je zdravá.

Při aplikace se přípravkem nemá šetřit, ale pak to bohužel odnáší kůže kolem nehtů, masivně se odlupuje a v létě to nevypadá moc dobře.

Výrobek mohu doporučit

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

Po týdnu používání začalo být vidět první zlepšení

Léčím už velmi dlouho a pořád nic

Jsem na vážkách. Mezi různými přípravky které jsem měla možnost vyzkoušet tento zabírá. Ovšem jeho účinnost není stoprocentní. Léčím nehet již osmý měsíc a i když se přesně držím instrukcí, dodržuji hygienu, dvakrát denně natírám přípravkem, nehet pořád není doléčený. Koupila jsem proto pátou a poslední lahvičku. Lahvička i když je malá při každodenním používání vydrží dva měsíce.

Registrovaný uživatel14. června 2023

Vubec nepomaha, vyhozene penize

Registrovaný uživatel16. května 2023

Pomáhá (Ale)

Toto se děje jen velice zvolna. Na to že přípravek používám víc jak půl roku.

Pomáhá ale je to běh na dlouhé trati.

Registrovaný uživatel8. dubna 2023

Použila jsem poprvé. Přípravek již učinkuje. Po měsíčním užívání jsou již vidět výsledky.

Registrovaný uživatel30. března 2023

Jednoduchá aplikace.

Vysoká cena. Po měsíci poctivého lakování nehtů je zlepšení pouze mírné.

Výrobcem slibované zlepšení a zhojení je po měsíci léčby pouze částečné - poškozený nehet dorůstá o něco tenčí, méně zbytnělý, ale ještě není zcela zdravý. Je třeba se obrnit trpělivostí. Vzhledem k tomu, jak pomalu nehty u nohou rostou, léčení bude otázka mnoha měsíců.

Registrovaný uživatel20. března 2023

Výborně zabírá

Registrovaný uživatel27. února 2023

Nepomohlo to.

Registrovaný uživatel22. října 2022

Místo štětečku jiný aplikátor třeba molitan nebo něco podobného

Registrovaný uživatel20. října 2022

snadná aplikace

viditelné zlepšení

Registrovaný uživatel2. září 2022

Trošku lepší

Po prvním užití trošku lepší. Asi to bude chtít delší použití. Objednala jsem druhou dávku, tak uvidím.Prý až bude odrůstat nehet,tak pak už bude zdravý....?!?

Registrovaný uživatel21. srpna 2022

Viditelné zlepšení