Zavazadlo na motocykl Recenze Oxford M006-232

Recenze Oxford M006-232

Voděodolný vak vhodný pro cestování za nepříznivých podmínek a počasí. Je vyroben z polyesteru 600D odolného proti mechanickému opotřebení. Rolovací a skládaný vstup do batohu, společně s podlepenými švy zaručí vodotěsnost. Stahovací a fixační bezpečnostní popruhy zajiští stabilní polohy a osazení na motocyklu.

Registrovaný uživatel3. srpna 2024

Pěkný funkční nepromokavý bágl na moto.

Škoda že není dno pevnější, ale jinak dobrý.

vitpoustka8. července 2024

Za ty peníze super. Vydržel opravdu extrémní lijaky a vše v pořádku v suchu. Zároveň sloužil jako fajn opěrka pro záda :-)

Celková spokojenost, splnil očekávání.

Registrovaný uživatel18. července 2023

Velikost, nepromokavost, snadné uchycení

opatrně se zipem v obloucích se rád zakousne a původní bag mě vydržel ca 4 roky než zip odešel úplně.....

Registrovaný uživatel16. května 2023

V dešti vyzkoušel jednou, uvnitř vše suché. Kapacita 45 litrů, můj pocit je, že se vejde trochu více, velikost mi absolutně vyhovuje.

Registrovaný uživatel19. února 2022

Plní svoji funkci dokonale

To co je o vaku psáno na shopu to je pravda i ve skutečnosti. Vak používá i moje přítelkyně, takže máme doma dva a oba funguji jak mají, takže spokojenost.