Plachta na motorové vozidlo Recenze Oxford Aquatex plachta na motorku pro kufr M

Recenze Oxford Aquatex plachta na motorku pro kufr M

Ochranná plachta na motorku Oxford Aquatex s prostorem pro kufr M slouží jako kryt proti dešti, nepřízni počasí či prachu. Tato plachta na motocykl je vyrobena v odolného materiálu a lze jí používat jak vevnitř, tak venku. Její robustnost a trvanlivost je zvýšena speciální povrchovou úpravou a zdvojenými spoji. Díky elastické manžetě je zamezeno odfouknutí plachty z motocyklu.

kucmod15. května 2025

kvalita - pevná , přesto tenká snadná manipulace perfektně chrání , zejména před deštěm , což je její účel .

Nepodařilo se mi žádné objevit.

mám už třetí , jedna se opotřebovala , druhou sem někde nechal , a Oxford byla jasná volba . Je perfektní snadné přikrytí i odkrití , je poměrně pevná a zárověň slabounká . Perfektně plní svůj účel . Pokud budu v budoucnu pořizoval zase plachtu na moto , tak určitě Oxford .

Evžen Walla4. března 2025

Funkční spolehlivý pěkný.

kamensky.josef5. listopadu 2024

Dobrá cena. Rychlost dodání.

Slabý materiál při silnějším větru se potrhá. Za jeden rok hodně vybledne.

arokis.raj10. července 2024

mám druhou , je to na dvě sezóny a to v zimě pod střechou

Registrovaný uživatel8. srpna 2023

Cena Kvalita

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

Co jsem očekával tak to splnilo

milanpopp16. července 2020

tenka plachta