Plachta na motorové vozidlo Recenze Oxford Aquatex M ochranná plachta na motorku

Recenze Oxford Aquatex M ochranná plachta na motorku

Ochranná plachta na motorku Oxford Aquatex M slouží jako kryt proti dešti, nepřízni počasí či prachu. Tato plachta na motocykl je vyrobena v odolného materiálu a lze jí používat jak vevnitř, tak venku. Její robustnost a trvanlivost je zvýšena speciální povrchovou úpravou a zdvojenými spoji. Díky elastické manžetě je zamezeno odfouknutí plachty z motocyklu.

Registrovaný uživatel17. srpna 2023

Dobrý materiál, pěkný dizajn, dobrá cena. Na vánoce jsem od Ježíška dostal plachtu na motorku. Byl to tak jemný materiál, že ještě jsem ji nenasadil a už byla potrhaná. Jak někdo může vůbec něco takového vyrobit a prodávat. Tato plachta Oxford je jiná káva. Pevný matroš, na koncích u kol gumy, uprostřed pod motorkou stahovací pásek se sponkou. Vzhledově parádní, elegantní. Prodávají se ve více velikostech, každý si jistě vybere. Prodává se v plastové taštičce, která je pevná a určitě něco vydrží.

Tuto plachtu na motocykl doporučuji.

Registrovaný uživatel20. června 2023

Ještě jsem ji nevyzkoušel na dešti. Jinak splnila očekávání.

Registrovaný uživatel4. února 2023

Lehký

Tenký

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Lehka plachta Nepromokava

Registrovaný uživatel2. května 2021

Krásně pasuje na Keeway Superlight.

Registrovaný uživatel26. července 2019

Dobře padnoucí plachta na můj skútr