Karimatka Recenze Outwell Sleepin Single 7,5 cm

Recenze Outwell Sleepin Single 7,5 cm

Karimatky řady Sleepin Single od dánského výrobce Outwell mají moderní design, jsou jednoduché, praktické, a díky AFC ventilu se rychle nafukují. Karimatka se může pyšnit nízkou hmotností, vysokou odolností, perfektní izolací a kompaktními rozměry po složení. Tyto vlastnosti dělají z karimatky ideální volbou na túry i kempování. Součástí balení je také praktický obal, který usnadní přenášení a…

Registrovaný uživatel10. února 2023

Velice pohodlná

Váha je vyšší, nicméně s tím jsme počítali, protože nebudeme nosit na zádech....

Doporučuji výrobek.

Registrovaný uživatel1. února 2023

Po rozložení sa nafúkne cca na 90%. Pre moju potrebu stačí ešte 4-5 krát dofúknuť.Povrch karimatky je dosť pevný na to ,aby vydržal dosť dlho.

Dosť ťažko sa roluje do poskladaného stavu.

Varianta šedá
Registrovaný uživatel25. srpna 2022

Pohodlná, rychle se nafukuje. Jsem starší ročník, přesto jsem se krásné vyspala pod širákem

Sbalena je dost velká

Spokojenost, splnila naše očekávání

Registrovaný uživatel25. srpna 2022

Pohodlná Dobře se skládá i rozkládá.

Musí se dofouknout ústy nebo pumpou, ale díky novému ventilu to jde snadno. Měl jsem možnost zkusit i starší verzi této matrace (se šroubovacím ventilem). U té jsem musel při dofukování ústy po každém výdechu zašroubovat ventil, aby mezi nádechy neutekl vzduch z karimatky.

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Naprosto skvělá karimatka, mohu vřele doporučit!

Registrovaný uživatel6. března 2022

vhodná jak do přírody-zimní bivakování,tak i do auta...má výborné isolační vlastnosti

zatím jsem nic nenašel

Registrovaný uživatel2. března 2022

Je pohodlnější, než jsem čekal.

Při prvním použití je potřeba matraci dofouknout. Skrze ovládání ventilu to může být trochu nepohodlné ale opravdu stačí pouze jednou. Při druhém použití se obě matrace nafoukly úplně samy bez problémů.

Registrovaný uživatel15. února 2022

produkt je vcelku kvalitní výrobek

trochu pracnější vyfouknutí a nafouknutí, zatím jsem neodhalil, podle návodu, jak vlastně funguje ventil, když nafukujete, tak musíte mít v ústech celý ventil včetně ovládacího ouška, není to moc praktické a ani hygienické, sama se do tloušťky 7,5 cm matrace nenafoukne ani náhodou.

Celkově dobrý výrobek, relativně kvalitní, ale trochu složitější na použití.

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

super ventil a o to fakt jde.-))

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

Kvalitní, pohodlná

Krátká

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Na karimatce se leží pohodlně, skoro jako na matraci :-) I osobám, které z různých důvodů spaní na běžné karimatce nezvládnou.

Registrovaný uživatel29. července 2021

Velmi pohodlná Prostorná

materiál ze kterého, když spíte ve spacáku, kloužete Velká velikost při složení