Recenze Outwell Pardelas L skládací lehátko

Skládací lehátko Pardelas L pro maximální komfort s odnímatelným polštářkem a maximálním zatížením 125 kg. Skládací lehátko vás bude hýčkat, ať už jste na pláži, v kempu nebo na zahradě. Je vyrobeno s polstrováním po celé své délce. Stejně tak jsou vypolstrované kryty ocelového rámu, takže vás při odpočinku nebude nic tlačit.

Registrovaný uživatel18. září 2022

obrovské, ideální pro statné muže. Doporučuji ještě podestlat dekou pro teplejší spaní.

- pro ženy bude trochu těžší a obtížné při skládání.

Registrovaný uživatel28. října 2021

Velmi pěkné lehátko,pěkné materiály

Bohužel velké zklamání ihned po rozbalení a opatrném ulehnutí praskly švy,když jsem si prohlédl to prošití tak to ve mně důvěru nebudilo.Lehátka jsem ihned bez problémů vrátil a zakoupil rybářská lehátka,sice o tísíc dražší,ale bytelnější.

Registrovaný uživatel14. srpna 2021

Lehké, pohodlné, skladné

Registrovaný uživatel27. července 2021

pohodlné,široké stabilní,lehké na přenášení jednoduché na rozložení i dostatečně dlouhé -manžel je vysoký 196cm-vejde se na něj celý,aniž by mu přečuhovaly nohy, a hlavně má zabudované polstrování a je dobře složítelné,prostě super,jsem nadmíru spokojena, vřele doporučuji

zápory tedy nemá opravdu žádné