kempingová židle Recenze Outwell Kentucky Lake 470309

Recenze Outwell Kentucky Lake 470309

Odnímatelnou opěrku hlavy lze nastavit tak, aby vám vyhovovala, a na zadní straně je k dispozici praktická síťová kapsa pro drobné předměty, jako je například pochodeň. Otevření během několika vteřin bez nutnosti montáže. Tkanina: dvoubarevný 100% polyester, rám: ocel potažená práškem. Velikost: 104 x 70 x 94 cm (š x v x h), max.

MartinFinke5. července 2025

Pohodlné, snadná manipulace i přenášení, zvláště vhodné na zahradu. Příjemně chrání před větrem (pro nás velmi důležité)

Přikoupili jsme ji ke stejné, kterou už vlastníme, a která nás doposud nezklamala

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

Rychlé rozložení i složení. Při složení zabírá málo místo na to jaké je to křeslo a je pohodlné. Materiál kvalitní za tu cenu mohu doporučit.

Žádné akorát jsem musel koupit tři

Ochotný personál kupoval jsem na výstavišti a pak jsem ještě doobjednaval přes e-shop a dodání bylo rychlé.

Registrovaný uživatel14. září 2021

velmi pohodlné, prostorné (bez problémů pojme i většího chlapa) používáno jako rybářské křeslo na delších výpravách

nemá vysouvatelné nohy musí stát na rovném povrchu

Registrovaný uživatel1. září 2021

Skvělé, pohodlné