Turistický vařič Recenze Outwell Appetizer 2-Burner 76012916 černý

Recenze Outwell Appetizer 2-Burner 76012916 černý

Na dvouhořákovém vařiči Appetizer od značky Outwell připravíte i náročnější oběd pro celou rodinu či partu přátel. Dvouhořákový kempingový vařič Appetizer od renomovaného dánského výrobce Outwell je nezbytným pomocníkem při kempování. Konstrukce z oceli a nerez oceli zaručují dlouhou životnost. Hořáky jsou opatřeny širokou mřížkou pro bezpečné postavení nádob a přesnými ovládacími knoflíky.

Registrovaný uživatel28. května 2023

Snas jen ta cena je dobrá. Hledal jsem maly, dvouplotynkovy varic na kartusi. Rozměry mně právě u tohoto vařiče vyhovovaly.

Plech ze ktereho je vyroben je moc tenky, operne plisky pro hrnce okoli horaku - vypadavaji.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

Super vařič

Registrovaný uživatel17. září 2021

Rozměry, hmotnost.

Aspoň jeden ze stojanků u hořáků by mohl mít menší průměr na Moka konvičku.

Výborný , velká spokojenost.

Registrovaný uživatel4. srpna 2021

Chtěl jsem výkonný vařič ale bohužel jsem ho připojil a vůbec nefungoval. Dal jsem ho zkontrolovat odborníkovi a ten zjistil,že trysky nebyly vůbec dovrtané a chyba byla i v přívodu plynu,kdy ventil při zašroubování špatně pouštel plyn do přívodního vedení .Už jsem neměl sílu vařič reklamovat,tak jsem ho radši vyhodil,za tu ránu výbuchu plynu mi to nestojí.....a stejně za tu cenu je to naprosto předražené...kupte dřevěné uhlí v česku snad bude hořet....

všechno špatně........................

Registrovaný uživatel26. července 2021

Krátká šňůra kterou nelze sehnat