Mobilní telefon Recenze Oukitel WP5 Pro

Recenze Oukitel WP5 Pro

Oukitel WP5 Pro je chytrý mobilní telefon zabalený do odolného hávu. Je poháněn operačním systémem Android 10 a osmijádrovým procesorem MediaTek Helio A25. V jeho výbavě dále naleznete řadu užitečných nástrojů jako kompas, vodováhu nebo olovnici, nechybí ani pořádný zadní fotoaparát s rozlišením 13MPx + 2MPx + 2Mpx. Jak je u odolných telefonů Oukitel zvykem, nechybí krytí proti vodě a prachu…

Martin Zika26. února 2023

Telefon Oukitel mám skoro 2 roky a jsem velmi spokojen. Hlavně výdrž baterie je naprosto skvělá. Kdo nechce stále nabíjet 100% doporučuji.

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

Objednala jsem,ale nic mi nepřišlo

Registrovaný uživatel3. října 2022

Produkt jsem si vybral hlavně kvůli silné baterii, relativně malým rozměrům, celkem dobrému fotoaparátu a nízké ceně.Produkt používám denně a ve spojení s bluetoth reproduktorem i jako internetové radio.

Věděl jsem co kupuji a tak produkt mé očekávání splnil.

Registrovaný uživatel11. září 2022

výdrž baterie,fotí celkem fain,pořízeno za cca 2300,-KČ,takže poměr cena-výkon uspokojivý

kraje trochu víc zakulatěné - ochranné sklo nepřilnulo až do krajů

Registrovaný uživatel23. července 2022

Dobrá cena i slušná výbava

Těžký, po třech dnech výměna z důvodu špatného softveru, sám se přepínal do módu sluchátek - nezvonil

Registrovaný uživatel8. března 2022

fotoaparát, baterie, svítilna,

výkonný odolný telefon za dobrou cenu

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

baterie cena, zadných milion app, bohate uloziste. wifi ma super dosah GPS.

vaha, velikost, fotak nic moc

Za ty peníze parádní odolny mob, co hodne vydrzí at uz baterkou, tak konstrukcí. spokojenost !!

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Výkonný,baterie dlouho vydrží, srozumitelné ovládání.

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

vrácen

katastrofa

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Baterie 8Ah vydrží 3 dny běžného používání Čistý android Odolný telefon Ochranná folie displeje Za málo peněz docela dost muziky

Tlačítko volitelné funkce zmatkuje a nastavenou funkci neustále spouští, tudíž nepoužívám Mezerník klávesnice je poměrně necitlivý, občas je potřeba v napsané větě doplnit mezery Nemá notifikační diodu, při vyzvánění ale bliká přisvětlovací diodou

V této cenové kategorii dobrý telefon pro běžné užívání, průměrný foťák, mobil dobře sedí v ruce, někomu může vadit větší hmotnost, telefon odolný ale konstrukce je plastová, určitě nevydrží co dražší odolné telefony s pogumovanou kovovou konstrukcí. Vestavné funkce jako vodováha, olovnice, lupa, blikání přisvětlovačkou při vyzvánění.. System se neseká, vzhled a funkce vyhovují. Dobrý pracant

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Odolnost, baterie

Registrovaný uživatel25. října 2021

Jednoduché ovládání. Nedal jsem pět hvězdiček, protože jsem zatím neotestovat vodotěsnost a narazuvzdornist. Zatím dlouhá výdrž. 4 dny na nabití při častém používání internetu.

Těžký ale s tím jsem počítal. S 8000 baterkou to ani jinak nejde.

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel22. října 2021

Vše běží jak má, android 10, Bluetooth se samo neodpojuje od sluchátek, při plném zatížení vydržel dva dny a končili jsme na 30 procent. Mobil je příjemně velký a těžký. Za mě perfektní cena a stroj

Foťák je minimálně zapuštěný. Reprák je na zadní straně a mobil na něm leží a tak je zvuk více zkreslený.

Registrovaný uživatel21. října 2021

Baterie, odolnost

Registrovaný uživatel14. října 2021

Baterka Svítí dobře

Nemá NFC Nemá bezdrátové dobíjení Svítilna se spoští kdy se jí zachce,hlavně při telefonování Kolikrát neslyším druhou stranu Sms přijdou jen občas,stačí restart a za chvilku to pípá,jak o život. Podsvícení displeje je hrůza Tři foťáky? Kde jsou? Zoom jen 4x. Ale dobrý makro. Čas od času se nastavené hodnoty vrátí na původní Návod je doslova k ho*nu Předinstalované google aplikace jsou k ničemu a nedaří se je odstranit

Tahle cihla je fakt super pády na zem,prašné prostředí,kaluže .. přežil bez úhony. Baterie vydrží celý den bez problémů,večer má kolilrát 50%. A to jako živnostník jej používám často. Volání je hrůza. Kolikrát si připadám až trapně,že neslyším druhou stranu. Zkusím jinýho opetátora. Neustále svítící svítilna. Lidi mne upozorňují,že svítí,když mám fon u ucha. Jinak fakt dobrej krám s dobrou výdrží. Tohle byl dobrej kauf. Dal bych jinak pět hvězd,ale záporů je dost. I když se s tím dá žít.

Registrovaný uživatel9. října 2021

Odolnost, pamět, dobrá baterie. Vyměnil jsem ho po 4 letech, kdy jsem měl Hammer.

těžký jako kráva :-) Oproti jiným - těžký, silný v mm

za mě dobrý

Flajšman3. října 2021

Výdrž baterie je patrně to nejlepší , co má tento přístroj k dispozici. Výbava je na průměru, odolnost na vyšším standartu. Pod vodou jsem to raději nezkoušel.

Zakoupil jsem tento výrobek také pro možnost používat rádio FM. Výsledek jedna hrůza. V uzavřené místnosti, při pohybu venku v otevřeném prostoru, poslech téměř nemožný, nebo spíše úplně nemožný. V začátcích používání chyby v ovládání (oprava po reklamaci), sluchátka a adaptér USB-C na 3,5 Jack pouze od vybraných výrobců průměr až podprůměr.

Raději oželet odolnost a pořídit si něco co splní moje požadavky na 100%.

Registrovaný uživatel15. září 2021

dobrý produkt za dobré peníze.

že ho mám až ted.

Registrovaný uživatel29. června 2021

po čtrnácti dnech mi prasklo sklo ochrané sklo nebilo , Oprava v servise stoji pomalu jak nový telefon

Registrovaný uživatel17. června 2021

Dlouhá výdrž baterie. Dobré fotky Odolný, už mi upadl do vody a dobrý Koupil jsem ho protože se pohybují většinou v přírodě. Za mě spokojenost