Mobilní telefon Recenze Oukitel WP15

Recenze Oukitel WP15

Oukitel WP15 má velký bezrámečkový 6,52" IPS displej s HD+ rozlišením 1600 x 720 px a je krytý odolným tvrzeným sklem Gorilla Glass, které obrazovce poskytne ochranu před pády či poškrábáním. Zabudovaný trojnásobný fotoaparát s rozlišením 48 + 2 + 0,3 Mpx značky Sony s makro i hloubkovým objektivem díky automatické stabilizaci obrazu, HDR nebo vyvážení bílé barvy zajistí ostrost snímků a krásné…

Jakubdoubravsky8. prosince 2022

Konečně telefon se kterým se nemusím bát že mi dojde baterie ,výdrž od úplného nabití cca 10 dní při běžném používání ,jinak 5 dní když ho plně využívám,zatím žádný problém ani s otiskem prstů

Z prvu velká velikost po týdnu jsem si zvykl

Spokojenost ,plně ho využívám

Ernest Tancer12. listopadu 2022

Odolnost a výdrž baterie.

Hmotnost, poruchovost snímače otisků prstů!!!! Snímač vydrží cca 4 měsíce a pak už nefunguje!!!! Telefon za takovou cenu by měl být kvalitní, mám 2. po reklamaci snímače otisků prstů a budu ho opět reklamovat pro stejnou závadu!!!!!!!!

Telefon je zbytečně sestrojený křáp.

Registrovaný uživatel25. září 2022

Ještě jsem neměl možnost telefón otestovat ale tuto značku jsem pořídil již po čtvrté a předešlé kousky byli V pořádku a bez závad

Registrovaný uživatel10. září 2022

Telefon vydrží nabitý,při intenzivním používání,týden.

Telefon je opravdu mohutný a těžký,ale nejsem si jistý,jestli je to u tohoto telefonu zápor?

Velmi povedený,odolný telefon za přijatelnou cenu.

Registrovaný uživatel29. května 2022

Výborná výdrž telefonu. Skvělé fotografování pod vodou. Nestandardně pevný a odolný telefon.

Váha telefonu je nadstandardní občas překáží.

Odolný a pevný mobil. S nějakými mouchami.

Registrovaný uživatel22. května 2022

Výdrž baterie skvělá, jiný mobil, už večer po dni dáváte na nabíječku,a tento mobil až tak po třech dnech provozu , výbava mobilu je skvělá a odpovídá kvalitou lepších mobilních telefonů.Je to jistě dobrá koupě a člověk určitě neprohloupy.

Dá se říct, že nic. Jenom ze začátku ,trochu trvá než si ruka zvykne na váhu mobilu,ale po pár hodinách to už je v pohodě.

Výborná koupě