Nádherné fotky. Dobrý popis.
Můj 5letý syn a já též, jsme nadšení.

Nádherné fotky. Dobrý popis.
Můj 5letý syn a já též, jsme nadšení.
Nádherná úprava a obrázky hub, které v jiných publikacích nejsou a přesto je v lesích nacházíme. Manžel má z dárku radost.
Kniha je těžká, ale v jiné úpravě by nebyla tak krásná.
Kdo se chce potěšit a studovat houby doma u stolu bude spokojen
od ted nechodim na houby
jiz se bojim i vseho co jsem nazbiral a pojedl
Podrobný výklad i foto hub
Dle mého názoru je tam velký popis nejedlých hub a normální houbař se v tom ztrácí. Ale asi je to pro odborné mykology. Uvítal bych větší důraz na jedlé a tradiční houby.
Kniha je ovšem celkově reprezentační. Jsme rádi že ji vlatníme.
Veškeré.
Udělal jsem tou knihou velkou radost své přítelkyni.
skvělá kniha , koupila jsem k loňským vánocům pro nadšeného houbaře , protože obsahuje neskutečné množství hub , a kniha je opravdu velice často používána , je prohlédnut každý úlovek z lesa
kniha je velice krásně zpracována
opravdu rozsáhlá publikace
Fotky
Původně jsem měla vybraný jiný atlas, který bohužel nebyl k dostání. Vybírala jsem podle recenzí. A nezklamal mě. Opravdu, rozsáhlý přehled, středně dlouhé popisky, foto u každé houby, stejně tak doba výskytu a jedlost/nejedlost/jedovatost.
Jedině, jak bylo u nějakých recenzí napsáno, některé fotky by mohly být lépe vyfoceny/zaostřeny, ale to pro mě jako pro fotografického laika nemělo váhu.
Možná bych uvítala i foto hub, které jsou zaměnitelné přímo u popisku, sice to tam je napsáno, ale když to člověk vidí, lépe si to uvědomí. U seznamu chráněných hub také nejsou fotky, to mi přijde škoda. Bylo by to pěkné, alespoň pro zajímavost.
Je tam všechno, co jsem od této knihy očekával.
Jen dlouhá doba zaslání, ale omlouvá to covid.
Velice podařený atlas hub
Velice dobrý, dobré fotografie. Doporučuji.
Pana Baiera znám z přednášek o houbách, velký znalec hub.
Hezky uspořádané
Nejsou tam houby, co jsem potřebovala.
kniha je velmi podrobná se spoustou fotografií a podrobným popisem jednotlivých hub , také je velmi obsáhlá co do druhů a skupin hub
je to velmi dobrá kniha a nabízí ucelený přehled všech vyskytujících se druhů jedlých i nejedlých hub
krásná kniha
Celá rodina vášniví houbaři