Cena a kvalita naprosto super. Vse funguje jak ma.

Cena a kvalita naprosto super. Vse funguje jak ma.
Nelze nastavit intenzitu světla svítí i přes den
Dobré osvětlení,vřele doporučuji
Je přenosný
Deněj
Světlo mám na balkóně-super.
Super světýlko se senzorem , které správně reaguje na pohyb ve tmě. Přes den nereaguje neboť není potřeba svítit.
Prostě všem doporučuji , spolehlivě posvítí
spokojeny+++
spokojeny
Slabá výdrž baterií
Dobré světlo a PIR čidlo. Použití na hladký kovový povrch.
Přiložená planžeta k nalepení na nemagnetický povrch pro magnetické přichycení je slaboučká fólie a po nalepení už nejde pro přemístění sundat, aniž by se nepoškodila (zkroutí se a světlo na ní již nedrží). Baterie (4x AAA) při používání cca 4x 2-3 minuty za den, vydrží přibližně měsíc (4x 9,- Kč = 36,- Kč na měsíc) - zhodnoťte sami, jestli hodně, málo, nebo to ujde.
Pro osvětlení a uchycení na pevný kovový povrch je lepší než průměr.
Nefunguje hned první den jedna ledka pohybové čidlo u druhé se zas pokazilo nabíjení
Skvěle funguje
Polovina světel nesvítÍ
Zadne kupovani baterii,dobiti prez usb ,super sviti,zatim nejlepsi svetlo co jsem mela Mam na schodisti a v chodbe ,kdyz se setmi nehledam vypinace Obednam si jeste urcite dve!!!!
Mam rada super vecicky a tohle svetlo mi udelalo moc radost
Jsem velmi spokojená... Svítí přesně tak jak je potřeba... Žádné noční hledání vypínače...
Rosvítí se spolehlivě při pohybu.
Brzy se vybiji baterie
Pro naše potřeby dobré.