Dobrá svítivost

+90% vyšší cena
nevyplatí se
Sviti lepe nez standard.
Dobra cena i svitivost
Opravdu svítí lépe než klasické žarovky, až shoří koupím je znovu.
Svítí skvěle, je to příjemné bílé světlo a není nijak oslňující.
Za sebe je doporučuji.
pokud je výroba v Německu pak je výdrž dvojnásobná
Pokud získáte originální žárovku vyrobenou v Německu která je jako prvovýroba do některých aut ! Pak získáte momentálně nejlepší žárovku na trhu v poměru cena/výkon/životnost !
životnost až 550h
dosvit až 75m
svítivost až 1550lm
výroba ve východoevropských zemích = nižší kvalita/životnost !!!
Mnoho lidí kupuje "2" třídu horší kvalitu a pak se tu v recenzích diví že nevydrží .
lepší žárovka něco stojí
Bohužel na našem trhu koupíte tuto velmi dobrou žárovku od více výrobců !
Pozor pokud koupíte originál z Německa pro západní Evropu ( a první výbavu do některých aut!) tak získáte velmi kvalitní výkonnou žárovku která se skoro vyrovná standartním žárovkám v životnosti . Pokud ji podpoříte odporovým drátem pak může vydržet opravdu dlouho.
Pokud však narazíte na druho výrobu pro východoEvropské země , pak životnost je menší při stejném výkonu(rozdíl i 200h!). Proto se objevují žárovky které nevydrží ani rok !
Tahle žárovka převzala prvenství po žárovce GE +90% která dokázala svítit taky dlouho a svítivostí se vyrovnala daleko silnějším žárovkám ale už není na trhu a třeba Philips nedokázal najít žárovku která by měla výkon +100% a životnost k 500h :-/ . stále si myslím že vyhazovat peníze za TOP žárovky +120%,+130%,+150%,+200% je prostě zbytečnost a za trochu toho dosvitu zaplatíte víc díky mizerné životnosti 200-250h .
svítí více než předchůdce
Celkově jsem spokojen, svítí. Výdrž zatím nelze hodnotit.
Svítí moc hezky.
jedna ze žárovek po prvním spuštění přestala fungovat
V minulosti jsem měl s paticí H4 na starším voze a spokojenost.
Po nedávné zkušenosti kdy jedna ze žárovek při prvním spuštění přestala fungovat nemohu doporučit. Navíc dodavatel Elán car s.r.o.nereagoval.
větší a delší svítivost
Větší svítivost
Výrazně lepší osvětlení vozovky než s obyčejnými žárovkami. Lepší osvícení do dálky a do strany ke krajnici.
-svítí žlutě
-teplota barvy v kelvinech je okolo 3800 k, takže svítí něco mezi žlutou a bílou..
Svítí o trochu líp, ale vydrží max 1.měsíc.kupuju si je pouze na zimní sezónu.
Malá životnost, vydrží max 1.měsíc.
vyšší svítivost,podle toho co můžu posoudit
Z minulé zkušenosti o něco nižší životnost
Asi jsou dobré ,ale do starých světlometů ve wv Passat mi ani tyhle žárovky nepomohly ...moc to nesvítí ..... Ale jinak jsou určitě super.....
Dobře svítí, levné náhražky nekupovat.
Super cena, parádní výkon!!!
velice dobré