Dobře osvětlená vozovka na potkávací světla.
Používám denně.

Dobře osvětlená vozovka na potkávací světla.
Používám denně.
super svetla
nepasují kvůli větší obrubě. Když to ccete vrátit tak máte smůlu. Pan majitel firmy se ohání tím že použité zpět neberou. Přitom jsem je vůbec nepoužil.Tak nevím co si mám myslet.všude je záruka vrácení nepožitelného zboží a vrácení peněz.A ty žárovky vůbec nesmí na silnici. pouze do terénu.!!!!!
spokojenost fungují jak mají
Lepší než halogen.
Čekal jsem lepší svítivost.
nelze montovat do standartnich svetel.
maji vetsi prumer nez standartni zarovka,
hlasi chybu osvetleni
Sedne do Hyundai i30 GD
Perfektně osvětlí
Instalace rychlá
Výborná svítivost. Jasné bílé světlo.
Zatím žádné nedostatky
Nizka spotreba
Jednoduchá instalace, krásná bílá barva světla, obrovský rozdíl oproti klasickým H7 halogenovým žárovkám, na Hyundai i30 pasují bez nutnosti jakýchkoliv úprav
Nemají homologaci, čekal jsem trochu vyšší svítivost
Cena, vypadaji super, vymenou za halogeny
Dobra koupe
Hlásí chybu vadné žárovky, tak nemá za tu cenu vsazený odpor. Nikdy více.
Svítí skvěle, lehká výměna. Skvělý lom světla.
Hlásí chybu žárovky.
Snadná montáž a skvělý výkon, velký rozdíl proti klasickým h7
- Provedení
- 1. kompatní led žárovky
Napasují do světel ve Fabii II.
Patice žárovky má příliš velký průměr, nezapadne to do kovových kroužků ve světlech . Žárovky nejsou vhodné pro světla na Fabii 2 / Roomesteru s čočkami.
Perfektne svítí. Jednoduchá montáž.
Super svítivost, krásný lom světla, uvidíme, snad vydrží dlouho.
U Škoda Octavia 2 facelift je potřeba opylivat tělo z důvodu úzkého otvoru v parabole, ale nic co by znemožňovalo funkci led žárovek.
Opravdu velmi dobrá svítivost, recept a vylepšení pro starší typy klasických světlometů, pokud nemáte ještě LED či Matrix světlomety. Obzvláště v podzimních a zimních obdobích se špatnou viditelností výrazně pomohou.
Trochu problém je, že nejsou ofic.schválené pro běžný provoz, nicméně Osram má už i typ LED žárovek, kde už je i homologace pro spoustu modelů i starších automobilů. Vše je přehledně uvedeno na jejich stránkách.
Každopádně doporučuji, základ a výrazné zlepšení bezpečnosti provozu je vidět !!
Parádně svítí a hlavně dlouhá životnost
Po doporučení používám 100% výsledek