Dobrá svítivost, lepší barevná teplota
Nebyl přiložen doklad a samolepka s informací o momologaci žárovek. Tu bych potřeboval pro případ silniční kontroly a pro STK

Autožárovky OSRAM LEDriving HL Easy H4/H19 mají smíšené recenze ohledně funkčnosti. Zatímco některé montáže proběhly bez problémů a svítivost je chválena, u starších vozů se objevují potíže s přepínáním dálkových světel a krátkou životností. Pro bezproblémové použití je vhodné ověřit kompatibilitu s konkrétním vozem a požadovat kompletní dokumentaci.
Dobrá svítivost, lepší barevná teplota
Snadná montáž, jsou rozměrově přesné.
Krásně svítí, bílá barva,super všechno!
Nesrovnatelné s obyčejnou H4
Žádné, zboží jsem neobdržela.
Špatná komunikace.
Zboží nebylo dodáno a po měsíci byla objednávka stornována z vaší strany..
Pri zapnuti dákovych svetel jedno svetlo svitlilo jako dalkove a druhe se po 1 vterine preplo do potkavacich.
Osram je znamkou kvality ale v tomto pripade to neplati.
Asi mám starý vůz Škoda Octavia 2004r.v.
Ale světla svítí na měsíc a ne na silnici a při přepnutí z potkávacích na dálková jen probliknou a nic. Takže mi jsou úplně k ničemu.
Jednoduchost výměny, rozměry jako halogenová žárovka.
Zatím nic, používám krátce.
Nefungují dálkové svetla