Autožárovka Recenze OSRAM LEDriving HL Easy H15 12V 2 ks

Recenze OSRAM LEDriving HL Easy H15 12V 2 ks

Ultrakompaktní náhrada LED za běžné žárovky LEDriving HL Easy je od značky OSRAM. Je ideální pro dálková a potkávací světla jako paticové řešení. Optimalizovaný vysokorychlostní ventilátor zajišťuje aktivní chlazení. V balení jsou 2 kusy žárovek určených pro off-road použití, výbojka nemá homologaci pro použití na pozemní komunikaci.

Registrovaný uživatel29. ledna 2024

Hlásí chybu ( škoda rapid)

Jirka Filip30. května 2023

V Octavii 3 mám homologovane osram H7 led a k nim jsem chtěl na denní svícení stejne světlo, tak jsem koupil h15 osram led.

Bohužel při denním svícení při probliknuti dálkovým zůstanou zaple dálky. Zboží jsem reklamoval.

Uvidím co druhý pár provede. Edit: po výměně zboží stále stejný problém. Zajímavé je, že pokud jen zapnu elektriku klíčkem, tak vše funguje normálně. Pokud nastartuji, tak pokud mám polohu denního svícení ( Nula), tak po probliknuti dalkou zustane jedna nebo obě dálky svitit. V jiných polohách tlačítka světel, vše funguje normálně, nebo při nenastratovanem autě. Závidím člověku co psal recenzi níže, že mu to na stejném autě funguje.

Registrovaný uživatel28. dubna 2023

v octavii 3 fungují skvěle a vypadají mnohem lépe než žárovky v dálkovém režimu vidím konečně dále, než s potkávacími světly + studené světlo lépe vykresluje výtluky na vozovce a dříve je vidět také reflexní dopravní značení

stále chybí oficiální schválení použití na silnicích a zřejmě hned tak nebude

Četl jsem o nich, že při probliknutí dálkovými v režimu denního svícení zůstávaly svítit dálková světla, nicméně asi se jednalo o problém, který již OSRAM odstranil, protože mně to funguje bez problémů

Registrovaný uživatel12. března 2023

Nevím, nepodařilo se připojit...

Prý systém plug&play. V patici ledky chybí výřezy mezi piny, takže konektor z auta se nedá pořádně zasunout a nedrží. Dle vyjádření Osram se jedná o standardní provedení... pak tedy nechápu, proč výřezy na klasických žárovkách jsou....

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Dobrá viditelnost na dálkové