Recenze OSRAM Dulux S 9W G23 2700K

Jedná se o LED světlo v energetické třídě A. Patice žárovky je G23. Životnost světelného zdroje je 10000 hodin. Světlo je bílé teplé.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Zářivka OSRAM Dulux S 9W G23 2700K je podle většiny recenzí spolehlivá a s dlouhou životností, přičemž poskytuje příjemné teplé světlo. Ojediněle se však objevily kusy s výrobními vadami, což může ovlivnit celkovou spokojenost.

• Dlouhá životnost
  • Příjemné teplé světlo
  • Splňuje požadavky na osvětlení
  • Dobrá cena
  • U některých kusů se objevily výrobní vady (chybějící luminofor, krátká životnost)

yvetajaneckova30. dubna 2025

splňuje mé požadavky

rb10. dubna 2025

příjemné teplé světlo

uvidíme co životnost

Registrovaný uživatel14. července 2021

První zářivka vyměněna v lampě po 6 letech. Budu nakupovat u vás Jena za jednu čtvrtinu co v Oby, tam chtěli za jednu 142,- Kč. Díky. Honza.

Registrovaný uživatel21. června 2021

dlouho vydrží,menší spotřeba,používám několikrát za den...

výrobek se kterým jsem spokojena již dlouhá léta

Registrovaný uživatel12. června 2021

dobrá cena

fantazie

Registrovaný uživatel19. března 2021

Potřebovala jsem novou žárovku, obchody elektro zavřené, navíc byla nejlevnější na trhu a možnost osobního odběru. Rychle vyřízení objednávky. Příště nebudu váhat a objednávám v tomto obchodě rovnou.Díky

Registrovaný uživatel8. března 2021

Proč jsem si produkt vybral ? - protože přestal svítit po 15 let v bočním světle v koupelně a používám ho na osvětlení místnosti dle potřeby. Toť v jednoduchosti vše.

Prodejna Kelvín je nejblíž k Jimramovu a s touto prodejnou jsem spokojen co do rychlosti vyřízení, ale i spolehlivosti při jednání a zatím i ke kvalitě dodaného zboží.

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Možná jsem měl jenom smůlu, ale koupil jsem dvě. Jednu jsem reklamoval hned, protože chyběl kousek luminoforu. Druhá přestala svítit po pár dnech.