nejlepší batoh !
Batoh Osprey Tempest 24 je skvělým řešením pro turistiku nebo cykloturistiku. Mezi jeho hlavní přednosti patří pohodlí, všestrannost, odolnost a nízká váha. Nastavitelný, injekčně tvarovaný zádový panel AirScapeTM z EVA pěny je vyřezaný tak, aby byl prodyšný a zároveň přilnavý k tělu. V kombinaci s bederním pásem táhnoucí se od beder až k bokům zvyšuje pohodlí a umožňuje aktivní pohyb i se…
5 | 12x | ||
4 | 0x | ||
3 | 0x | ||
2 | 0x | ||
1 | 0x |
nejlepší batoh !
Nová, pevnější záda se mi opravdu osvědčila (mám zároveň tempest 40 L 2.generace a pochybovala jsem o nových zádech.)
Těmi pevnějšími zády je zároveň o pár deka těžší.
Mohu jej opravdu doporučit, jen pozor ne velikost. Po prostudování všech kritik jsem na svých 160 cm zvolila raději velikost M-L a udělala jsem dobře.
-suprově řešený, nosím každý den po městě ale i na výlety
-krásná barva a kvalitní materiály
-praktický systém kapes- například ty na bederním pásu jsou skvělé, mám mobil, klíče a peněženku v mžiku k dispozici, aniž bych musela sundávat batoh a složitě něco hledat.
-značka Osprey mi byla doporučena a za tu cenu se opravdu vyplatí
Výborně mi sedí na zádech, má skvělý bederní pás, dají se nastavit ramenní popruhy, má dost kapes a černá barva mi přijde dobrá do přírody i do města.
Zatím jsem nic nenašla.