turistický batoh Recenze Osprey Sirrus 24 l II

Recenze Osprey Sirrus 24 l II

Batoh je speciálně designován pro ženy, nabízí plně nastavitelný AirSpeed vysoce prodyšný zádový systém, který je kombinací jednotné konstrukce zádového systému a bederního pásu s vysoce prodyšným meshem. Tato kombinace zvyšuje Vaše pohodlí i při nošení batohu v teplém prostředí a za plného naložení.

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Speciálně designován pro ženy - má kratší záda než většina batohů Perfektně sedne

Nejlepší batoh, jaký jsem kdy vyzkoušela. U všech batohů (Husky, Alpine pro, Deuter atd.) jsem měla problém s tím, že i když jsem si upravila popruhy po naplnění batohu, tak mi padal až pod bedra a nepříjemně tlačil. To způsobilo, že jsem se hrbila. Batoh Osprey Sirrus 24 toto nedělá, na zádech krásně sedí a jeho nejspodnější část je na bedrech. Doporučuji.

Registrovaný uživatel15. března 2022

Osprey jako vzdy nezklamal, multifunkcni, perfektne sedi

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

lehky propracovany kvalitne vyrobeny spousta vychytavek

snad cena

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Příjemný při nošení, lehký nikde nic netáhne.

O ničem nevím. Snad vyšší cena

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Lehký a skvěle propracovaný.

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Jsem spokojená, až na to, že by mohl být trošku větší. Díky pevné konstrukcí se do něho vejde méně věcí než u mého předchozího batohu.

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

- uspusobeni zadum - pohodlne se nosi - odvetrani zad - velikost tak akorat na výlet ci letní víkend - kvalita zpracování - pouzitelnost - jak do prirody tak do mesta

- za rok pouzivani jsem krome ceny na zadnou nenarazil

Registrovaný uživatel14. září 2020

prostorný na jednodenní nošení, praktické kapsy na bederních popruzích, s pláštěnkou

konstrukce u mého konkrétního batohu trochu při chůzi vrže

Registrovaný uživatel10. února 2020

Výborně sedí na zádech. Kvalitní materiál. Splnil očekávání. Doporučuji!

Registrovaný uživatel25. dubna 2019

Skvělý a vymakany batůžek se spoustou vychytavek. Na zádech sedí úžasne a je dobře vyvážený...