jednodušší uzavírání, snadný přístup pro čištěni, lepší řešení uzávěru hadičky
kvalitní produkt s propracovanými detaily, další posun od minulé generace

jednodušší uzavírání, snadný přístup pro čištěni, lepší řešení uzávěru hadičky
kvalitní produkt s propracovanými detaily, další posun od minulé generace
Hydrapack používám do batohu na kolo. Vše skvěle vyřešeno, aby měl člověk komfort při jízdě
Magnetické upnutí drží, povolí jenom občas, když se otáčím a zavadím o něj
Skladný
Po opisoch v niektorých recenziách som sa bál. že ventil nebude dávať dostatok tekutiny, ale všetko je OK
Mám ho krátko, ale zdá sa dosť tenký, uvidíme v 2025 ,-)
Magnet, ktorý drži ventilok na popruhu, stále neviem nastaviť do vhodnej polohy - môže však byť chyba i vo mne.....
Od Moravákov, bolo doposiaľ všetko dobré (až na bývalú.....)
Nesmrdí a hezky sedí
Umýt nebude snadné
Hezký vak, zpracování na špičkové úrovni. Pořídil jsem si ho k batohu Osprey, takže si spolu samozřejmě dokonale rozumí. V balení je navíc ještě magnet, který se navlékne kamkoliv na popruh a do něj přijde protikus upevněný na konci hadice. Takže vám nic nelajdá když jdete :-)
splnil moje očekávání
Pevný materiál, spolehlivý uzávěr, skvělá vychytávka v podobě magnetu.
Voda po pár hodinách získá nádech gumy (zdravotně nezávadné, jen to prostě není dvakrát chutné). Škoda, že se k vaku neprodává nějaká pomůcka, která by usnadnila následné vyschnutí vnitřku. Také bych ocenila ochranný kryt na část, která se dává do úst.
skvělý produkt
Nezničitelný, výborně funguje, skvěle kompatibilní.
Super zavírání, které umožňuje rychlá a důkladné vypláchnutí rezervoáru.
na dlouhé běhy super!
perfektní zpracování
- Zpracování a materiály kvalitní.
- Propracované detaily, ventily, uzávěr.
- Dobrý přístup do vaku - velké hrdlo.
- Magnetický klip.
- Dobrá velikost.
- Uvidíme časem.
V kombinaci s Syncro5 ideální kombo na kratší výšlapy. I když už pláštěnka, tyčka a balení cukru může být při plném objemu trošku knop. Na druhou stranu pak hydratace probíhá pěkně pod tlakem. Trošku jsem se bál způsobu uzavření, ale ani při poměrně silném stlačení vak nikde neprotéká.
A když člověk nemusí hledat závěs, nebo se nechat fackovat poletujícím šlauchem a jenom někam plácne a ono si to samo cvakne do magnetického klipu...
Produkt jsem si vybrala na doporučení kamarádky a protože mám s produkty Osprey jen ty nejlepší zkušenosti. A ani tady jsem nesáhla vedle.
Plneni, magnetka
byl by vhodnejsi variabilnejsi uchyt pro jine, nez Osprey batohy - predchozi verze to mela lepe resene
Nemusíš fľašu vyberať z ruksaka, môžeš sa napiť počas chôdze.
Pri zimnej turistike pri mínusovej teplote zamrzla voda v trubičke.
Najkvalitnejsi hydrovak na trhu. Maximalna spokojnost.
Doporucujem vsetkym cyklisotm , turistom spolu s ruksakmi Osprey. Kvalitne vyrobky, kt. sa dobre nosia.
všechno jak má být
výborný cammel bag hlaven z napojením v hornej časti
trocha zložitejšie sušenie
som spokojný
Lepší uzávěr, než u staršího typu.
Horší náústek, používám raději hadičku ze staršího systému.
Dostatečně velký. Velké plus je inovace v sytému připojení hadice k rezervoaru. Usnadňuje čištění. Za mě top produkt.