turistický batoh Recenze Osprey Atmos AG 50 II Unity Blue

Recenze Osprey Atmos AG 50 II Unity Blue

Batoh Atmos AG od Osprey vyniká unikátním AntiGravity zádovým systémem. Tento 3D zádový systém kombinuje komfort a maximální odvětrání a získal několik evropských i světových ocenění. Díky němu budete mít pocit, že skoro nic nenesete, proto se jmenuje AntiGravity. S tímto společníkem bude radost vyrazit na přechod pouště anebo tundry.

Registrovaný uživatel23. února 2022

Dobrá veľkosť pri objeme 50l / na daný objem primerane kompaktný, takisto aj váha s ohľadom na pevnosť a kvalitu použitých materiálov, komfort naozaj výborný aj nastaviteľnosť chrbtového systému, zatial v teréne neotestované (prisiel len vcera) ale prvý dojem super, s výberom teda max. spokojnosť…. Praktické bočné vrecká na flaše, manipulácia v pohode s batohom na chrbte, aj termoska 0,75l pasuje akurát…

Mozno par detailov by som si vedel predstavit inak, nejde asi ale ani o zapory skor o uhol pohladu, zvyk apod - plastenku proti dazdu by som mal radsej odspodu, nezaberala by miesto v hornom viku, oddelenie spodnej a hlavnej komory - radsej mohol byt zips a nie upinanie na pracky (manipulacia by bola rychlejsia a jednoduchsia), a mozno este skoda absencie bocnych vreciek v porovnani s verziou 65l (aj keby nemaju byt velke, no s ohladom na organizaciu veci, ktore je dobre mat po ruke by potesili…)…

Parádny batoh, dúfam ze nesklame a bude slúžiť x rokov podobne ako starý dobrý treksport ( makalu 70 :-))), som ale uz teraz presvedcený ze ano, nakolko v porovaní s mojím starým batohom je toto uplne ina liga :-))) Takze zatial maximalna spokojnost, urcite mozem doporucit, planujem vyuzivat na viacdnove treky u nas aj mimo SR ako aj na “backpacking” a cestovanie do sveta po vlastnej osi, no a na tento ucel mi velkost a typ batohu plne vyhovuje, mat vacsi by uz bolo zbytocne pokusenie nabalit aj to bez coho sa zaobidem a nepotrebujem :-)

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

Sedí jak ulitý!

Mírně vyšší hmotnost, ale asi díky gramáži dlouho vydrží.

Osprey, nejlepší batohy co jsem v životě měl. Toto je třetí do rodiny a naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel6. července 2021

Splnil mé očekávání, je přesně to co jsem chtěl.

Varianta MD
Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Zádový systém je neuvěřitelně dobrý, větrá a zároveň sedí jak přibitý. Celkové zpracování, umístění kapes, odjímatelná vrchní kapsa a spoustu dalších drobností. Za mě je tento batoh jeden s nejlepších ve své kategorii. Možnost vybrat velikost podle aplikace v mobilu.

Velmi mi u batohu chybí podélné rozepínání. Chybí mi gumičky nebo jiné řešení na uchycení popruhů. Plandající popruhy se mohou všelijak zachycovat

Batoh je velmi dobrý a jeho skvělá devíza je zádový systém který je až na očekávání dobrý. Síťovina na nalgenu a na zadní straně batohu jsou kvalitnější než například u Stratos 50. Osobně si myslím že se vyplatí připlatit si za Atmos.

Registrovaný uživatel5. dubna 2020

Super bez chby