Recenze Orofluido Beauty Elixir dárková kazeta pro ženy dárková sada tekuté zlato 100 ml + maska na vlasy 250 ml

Toto "tekuté zlato" obsahuje směs tří hodnotných přírodních olejů, které blahodárně působí na vlasy. Vhodný pro všechny typy vlasů. Můžete jej nanést na vlhké i suché vlasy. Obsahuje tři cenné přírodní oleje: Arganový olej Arganový olej obsahuje velké množství vitaminu E a mastných esenciálních olejů, má podobné složení jako naše pleť.

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Oba výrobky vřele doporučuji, vlasy se nelámou a nepůsobí suchým dojmem. Je to paráda.

Registrovaný uživatel28. února 2021

Vlasy úžasné, masku jsem již vypotřebovala ale to proto že jsem s ní opravdu nešetřila Elixír (nebo spíš olejíček) vydrží opravdu dlouho, jelikož stačí par kapek na dlaň, rozetřít mezi dlaněmi a pak s nima pročísnout umyté trochu oschlé vlasy, případně ještě vyfoukat, vlasy se krásně leskly a nepůsobily mastným dojmem

Určitě doporučuji všem kteří mají vlasy neposlušné, roztřepené a potřebují dodat trochu šmrnc

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

dobrá značka,kvalitní zboží,hezké balení,skvělý poměr kvalita-cena

doporučuji obchod i zboží

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

Nádherně voní a úžasně pečuje o vlásky