Kloubní výživa Recenze Orling Geladrink Vegan 360 cps.

Recenze Orling Geladrink Vegan 360 cps.

Geladrink Vegan představuje kloubní výživu pro vegetariány a vegany. Geladrink Vegan je doplněk stravy založený především na účinnosti kolagenních peptidů, které podporují metabolismus buněk pojivových tkání kloubů. Geladrink Vegan nabízí formuli na 100% bázi látek rostlinného původu doplňující tělu živiny, které především ve stravě vegetariánů a veganů chybí. Přípravek obsahuje i bylinné…

mirekhorejs6. května 2025

dobré recenze ,2x denně užívám a je to znát

sona.kollarova15. dubna 2024

Perfektné zloženie produktu a kapsule sú rastlinného pôvodu Vcaps Plus , kde sa nepoužíva oxid titanicity

Registrovaný uživatel1. září 2023

naprosty luxus

zadne .Je luxusni

Dokonale

S18. října 2022

Složení obsahu velmi dobré, až na ty kapsle.

Kapsle obsahuje oxid titaničitý, látka která je v potravinách zakázána, ale v lécích se ještě toleruje. Může způsobit mutace v genetické výbavě, a ty mohou vést ke vzniku nádoru. Osobně při užívání vysypávám z kapsle.

Registrovaný uživatel6. února 2021

Po velikých bolestech kolen i v noci se cítím moc dobře a lépe tak i spím. Myslím, že přípravek dobře působí i na imunitu a celkovou odolnost. Upravila jsem si dávky na 4cps.denně a i tak cítím po měsíci velikou úlevu.

Výrobek určitě doporučuji!

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Beru ho na klouby. Časem jsem zjistil, že mi zlepšil i stav nehtů. Dřív jsem s nimi měl dost problémy. Nyní se mi skoro nelámou.

Registrovaný uživatel4. dubna 2020

Velmi příjemně mě překvapilo že už se mi mnohem méně lámou nehty a také mi mnohem méně padají vlasy. Přípravek také obsahuje i denní dávku minerálů a vitamínů.

Denní dávka je 12 tobolek.

Registrovaný uživatel25. prosince 2019

Tento doplněk stravy jsem vybral naslepo a i když jej používám krátce, zdá se, že mým kloubům trochu pomohl. Třeba je to jen placebo, bůh ví...

Zatím se zdá, že mi vyhovuje...