Termoska Recenze Orion termoplechovka motýl 700 ml

Recenze Orion termoplechovka motýl 700 ml

Termoska v moderním pojetí plechovky v originálním designu udrží Vaše nápoje teplé až 12 hodin a studené až 6 hodin. Orion Termoska-plechovka motýl 0,7 l má výklopné pítko ve víčku termosky. Od pítka vede brčko. Součástí balení je i náhradní brčko.

terisek.beerova18. ledna 2024

Dcera si ji vybrala, bere si ji do školy každý den v zimních měsících. Pěkný design, snadná údržba.

Dcera i já jsme spokojené

Registrovaný uživatel28. dubna 2023

....máme doma už čtvrtou termosku tohoto typu od Orionu a nedáme na ni dopustit.... a čtvrtou ne proto, že by se ty předchozí porouchaly, ale proto, že na cesty vozíme v partnerem každý dvě.... plastové části jsou vyměnitelné, což je čas od času dobré udělat.... a u dvou "termosek - babiček" jsme teď koupili nové šroubovací víčko s pítkem ....taky doporučujeme přikoupit kartáček na čištění brčka ....závit na víčku s těsněním volá po čištění častěji než láhev ....jednou za čas čistím jejich "interiér" sodou a vařící vodou... jen se sodou opatrně - nejdřív je dobré ji zalít jen trochou vody a až vypění, tak dolít do plna.... nechat pár hodin působit a pak štětkou s tuhými "vousy" vydrbat :-)

....čistě za mě jako kreativce - úzký výběr motivů

Registrovaný uživatel3. února 2023

Byla pro vnucku na sporty Libi se ji a napoj byl teply jeste dlouho doma

Neshledany

Uz jsem koukal po jinych vecech a doufam ze budeme ooet spokojeni

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Kúpila som ročnej dcére, rýchlo sa naučila piť. Keď ideme von tak voda v nej nie je studená. Drží si teplotu ako aj doma.

Zatiaľ žiadny

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

ideální objem skvělé do auta (žádné nalévání z termosky, dá se pít rovnou brčkem)

Můžu si přinést oblíbený teplý nápoj s sebou do práce nebo do školy nebo si ho vzít na cestu. Používám i klasickou starou dobrou termosku, ale z prvního setkání s termoplechovkou jsem nadšená!

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

Hezký design, vydrží teplé dlouho, neteče.

Vršek nefunguje, z plechovky nejde pít. Objednavala jsem ještě jednu 0,3l, vršek se rozpadl po 3 týdnech používání.

Plechovky resp. vršky bývaly kvalitnější :(