kvalita výrobku - nerez

příznivá cena
snadná manipulace
stálo by za úvahu silikonové těsnění mezi nádobami
doporučuji - dobrý poměr kvalita/cena
Používám denně,snadno se umývá.
Netěsní mezy sebou,je třeba hlídat aby se nevylil obsah
Nemá žádná ouška, za která by se daly kastrulky lépe držet. Ale je to patrné z fotek, nebyla jsem dost pozorná a nevšimla si.
Celý mechanismus, který drží kastrulky pohromadě se nezdá moc kvalitní, snad se mýlím a vydrží.
Termo, hezké provedení. V používání týden a zatím opravdu spokojenost. Doporučuji.
To je ono
je to krásně lesklý nerez materiál dvojplášťové provedení tudíž drží perfektně teplo ke každodenímu použití při přenášení teplého jídla.
používám ho denodenně celé týdny a měsíce
zatím jsem žádný problém nenašel
takže OK
Zatím dobrý, krátká doba na vyzkoušení.
Na pohled je pěkný, dobře se myje.
Jsem zcela spokojen!
Netěsní, držák je takový pouťový, moc mu nevěřím
Tento produkt jsem kupovala jako dárek. Velká spokojenost, kvalita a cena.
v pracovním procesu nemám možnost firemního stravování
Chodím si do jídelny pro obědy, v daném boxu jídlo vydrží horké po dobu cesty a pak ještě několik hodin.
jídlonosič používám 5x týdně
Spokojenost s výrobkem
jsme s ním naprosto spokojení
Udrží teplotu jídla, dobrá manipulace
Produkt doporučuji
Velký jídlonosič, oběd zůstává teplý. Spokojenost.
Velmi dobre se umyvaji, coz je pri kazdodennim pouzivani velice prijemne. Jsou dostatecne velike, casto se vejdou dva obedy - proto jsme kupovali vetsi.
Jako kazde jidlovky bez vicek na kazdou nadobu maji spinava nebo orosena dna a nedaji se polozit.
Nerez
Netesni a dratena konstrukce nestoji za nic
v případě, že horký pokrm (např. polévka) je umístěna v horním nosiči, jde obtížně otevřít víko, resp. nejde otevřít, dokud trochu nevychladne