Konvice na čaj Recenze Orion Sweet Home konvice porcelánová 2,2 l

Recenze Orion Sweet Home konvice porcelánová 2,2 l

Porcelánová čajová konvice ze série Sweet Home v bílé barvě s objemem 2,2 l má průměr 18,5 cm, výšku 16 cm.

Registrovaný uživatel21. ledna 2024

vzhledově hezká, mám už i jiné výrobky z této sady, proto jsem chtěla doplnit

po cca 1 týdnu používání se uvnitř konvice objevily praskliny vůbec nejde nalít čaj bez toho, aby ho nebylo víc na kuchyňské lince než v hrnečku

Je mi úplně k ničemu, dekoraci nepotřebuji, ale chtěla jsem něco funkčního

Registrovaný uživatel12. června 2023

Hezky design

Nelze z ni nalit caj do hrnku tak, aby se tekutina nevylila mimo hrnek, steka po hubicce. Je uplne jedno jestli je konvice plna, poloprazdna nebo je v ni malo.

Je bohuzel prakticky nepouzitelna, jen na okrasu. Je to skoda, protoze je jinak moc hezka.

Registrovaný uživatel18. prosince 2022

velký objem

I při pomalém a opatrném nalévání teče mimo po těle konvice až na stůl.

foures28. července 2021

konvice je nádherná

ale bohužel není dobře vyřešeno nalévání.

Registrovaný uživatel6. března 2020

Konvička je krásnou dekorací. Má velký objem.

Konvička je nepraktická a je pouze dekorací.

Jsem rád, že tato konvice má obsah 2,2 litru - díky svému obsahu mi vždy zůstane spoustu čaje i v hrníčku. Někdy i víc jako na kuchyňské lince

Registrovaný uživatel30. března 2019

Konvice je překrásná, skutečně nádherný doplněk do kuchyně. Ale to je bohužel tak vše....

nelze nalít z konvice čaj aniž by ho spousta nevytekla okolo. Hubice je špatně řešená......

Obchod hodnotím na výbornou. Bez problému mi byla uznána reklamace a celý finanční obnos včetně poštovného mi byl vrácen.