Super na bylinky, sypaný čaj

Super na bylinky, sypaný čaj
Velmi se hodí na sypané čaje i kořeni
Funkční a kvalitní
Spokojenost na čaj i na koření.
Využívám na koření v omáčkách a polévkách.
na sypané čaje nebo koření super
Jedno použití oproti různým sítkům a čajovkám.
Vynikající na všechny sypané čaje, které se jinak neprodávají a můžeme si míchat směsi podle potřeby.
Používám ho v kuchyni na koření, bylinky atd.
Perfektní pro nasušené bylinky
Moc malý
Při vaření vývaru nasypu příslušná koření a nemusím ve finále polévku cedit, vše zůstalo v sáčku. Perfektní věc.
Netušila jsem dlouho, že váš obchod toto, co já si chci dávno koupit, prodává, až jsem si dopodrobna prohlédla eshop. Děkuji za to.
Praktický pro cestovní využití vlastních bylinek
Možná mohl být o trochu větší, pro snadnější naplnění
Za vyzkoušení to stojí.
Sáčky na sypaný čaj nebo na koření do polévek a omáček. Velmi dobrý pomocník do kuchyně.
Chytrá vychytávka pro milovníky sypaných čajů. Mám jako dárek, tak doufám, že se bude líbit.
Sáček na čaj je vynikající. Máme sypaný čaj, který je velmi jemný a propadává ve všem. Tyto sáčky jsou úžasné nepropustí vůbec nic a přitom neovlivní chuť čaje.
praktické
bezva zabalení, možnost uzavření šňůrkou
myslela jsem, že je větší. Moje chyba, rozměr byl uvedený, měla jsem si vzít pravítko
občas vařím sypaný čaj a sáčky na tento čaj jsou vynikající, snadná práce s nimi a hlavně po použití se vyhodí a nemusí se nic umývat
bezva výrobek
Používám jak na koření (do omáček, polívek, zelí), tak na sypané čaje, kde si předem naporcuji. předtím jsem používala sítko, ale toto nemá chybu. Použiji a vyhodím.
Používáme pro koření do polévky. Funguje perfektně.