Pohlcovač vlhkosti Recenze Orion Neo pohlcovač vlhkosti 2,2 l

Recenze Orion Neo pohlcovač vlhkosti 2,2 l

Pohlcovač vlhkosti vám pomůže zamezit vlhkosti v bytě, v domě, skladech, garážích apod. Je vhodný do prostor, které nejsou pravidelně větrány, ale také pro období, kdy se přestává topit a vlhkost se zvyšuje. V plastové nádobce je sáček s granulemi, které pohlcují vlhkost ze vzduchu, a ta zůstává na dně nádoby. Nevylučuje žádný zápach ani zvuk, nepotřebuje elektrickou energii, je malý, takže…

Magnus19. června 2024

Tento pohlcovač odvádí účinně vlhkost z ovzduší v místnosti, během měsíce užívání se v nádobce již usadilo asi 1/4 litru kapaliny. Pohlcovač nespotřebovává žádnou energii během provozu. Poměrně nízká cena v porovnání s jinými výrobky na snižování vlhkosti.

Turkova.D7. prosince 2023

jednoduchý desing , super cena

poprocky30030. listopadu 2023

funguje vyborně, vydrží cca 3 týdny

Registrovaný uživatel24. listopadu 2023

Odebere z místnosti opravdu hodně vody. Mám pohlcovače umístěné na oknech v domě a jsem dokonale spokojená.

Registrovaný uživatel26. května 2023

Výborný výrobek krásné nám doma pomaha

Registrovaný uživatel9. února 2023

Nevím prasklá vanička takže nemohu ani vyzkoušet.

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Cenově dostupný Funguje Možnost dokoupit náhradní náplň.

Zatím musím jen chválit, dělala se nám pod postelí plíseň, odvlhčovač funguje a plíseň vymizela. Máme zatím měsíc, uvidíme, co bude dál.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

Naprostá spokojenost, slouží výborně

Registrovaný uživatel27. ledna 2022

Produkt jsem dala do rohu 2 místností, kde se nám začala dělat plíseň od té doby, co máme kondenzační plynový kotel. Už od dřívějška máme stále tento produkt v koupelně. V jedné místnosti máme rovnou vysoušeč, jinak se snažíme dostatečně větrat....Tento problém jsme před výměnou kotle nikdy neměli.

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Perfektně to funguje

Registrovaný uživatel7. října 2021

Jednoduchá konstrukce, náplň výborně pohlcuje vlhkost. Vhodné do míst, kde nelze použít klasický odvlhčovač.

Registrovaný uživatel9. března 2021

Jednoducha obsluha.

Doporucuji do prostredi, kde neni prilis vlhko.

Registrovaný uživatel9. srpna 2020

POrotože to pohlcuje vlhkost