Konvice na čaj Recenze Orion Luna 156005 2,1 l bílá

Recenze Orion Luna 156005 2,1 l bílá

Krásná porcelánová konvice elegantního tvaru bude zajímavým prvkem při servírování lahodného čaje, bylinného nálevu nebo kávy. Velké ucho umožní pevný úchop a nalévání nápoje. Svým nadčasovým designem se hodí do každého interiéru, bude ladit s rustikálním servisem, ale i s minimalistickým typem stolování. .

Řapek23. května 2025

Velikost 2,1 litrů

Zatímjsem problémis výrobkem neměl, uvydime ?

Žadný luksus, ani krasa, ale praktičnost ano

Registrovaný uživatel21. ledna 2024

velký objem

cca po 2 měsíčním používání se začaly uvnitř objevovat praskliny a postupně jich přibývalo večer jsem uvařila čaj, ráno nešlo sundat víčko. když se to podařilo, zjistili jsme, že se normálně roztrhlo a proto nešlo vyndat. Nikde nebyl ani náznak žádného ťuknutí nebo uštípnutí.

Bohužel z výrobků od Orionu je to během půl roku už druhá čajová konvice, která nestojí za nic. Každá byla jiného designu. Jedna Luna a druhá Sweet home. Bohužel se těžko hledají konvice s tímto objemem.

Registrovaný uživatel17. června 2023

Velký objem, uzpůsobená hubička, takže se dobře nalévá a nevybryndá se

Registrovaný uživatel16. dubna 2023

Špatné zpracování výrobku, kvantita na úkor kvality. Hnus

Registrovaný uživatel5. února 2023

Desing a velikost

Menší nedostatky glazury - ruční výroba

Plní svůj účel

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Dobrá komunikace, rychlost, jsme spokojení

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Pro naši rodinu je nespornou výhodou velký objem konvice. Jednoduchý vzhled konvice se hodil k našemu stávajícímu nádobí.

Registrovaný uživatel24. prosince 2022

Je opravdu hezká a velká

Kvalita zpracování ovšem tragédie. Velmi špatně provedené barvení. Budeme reklamovat

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

Je velmi pěkná, největší jakou jsem dokázala sehnat. Je to dárek, a přeji si ať se líbí.

Registrovaný uživatel18. prosince 2022

Hrdlo konvice ukapává při nalévání. Materiál není příliš robustní, po pár týdnech používání drobné praskliny a otlučení.