chladicí kostka Recenze Orion Ledové kostky srdce 20 ks

Recenze Orion Ledové kostky srdce 20 ks

Kostky ledu ve tvaru srdce ochladí nápoje, přitom je ale nezředí rozpuštěnou vodou. Formičky s vodou zmrazíte, v nápoji se led rozpustí a vy je pak můžete opakovaně používat. Sada obsahuje 20 ks.

Registrovaný uživatel14. července 2023

zajímavý tvar velké balení skvělá cena větší než jsme čekali

rychle se rozpouští

Tyto kostky jsem si zakoupila, protože ty co jsme doma měli z jiného obchodu pomalu ale jistě byly na výměnu a zrovna jsem dělala objednávku tady a viděla je. Překvapila mě velikost, čekali jsme že budou daleko menší. Co mě trochu zklamalo je, že se strašně rychle rozpustí a to i v chladném počasí. Jiný druh nám v porovnání vydržel déle. Určitě nakoupím zase.

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Pěkné

Registrovaný uživatel10. října 2022

Uživatelský komfort. Žádný boj s pytlíky či tlačením z formiček. Jen miska s kostkami v mrazáku kdykoliv v pohotovosti. Po použití opláchnout a je to.

Ten plast není asi moc dobře tepelně vodivý, docela trvá, než to něco ochladí. Oproti kostce ledu je to velký rozdíl. Když nacpu sklenici kostkami ledu a zaleju nevychlazeným pitím, je okamžitě vychlazené. S těmito kostkami to tak nefunguje. Ale teoreticky by měly zase o to déle vydržet studené.

Na led už nesáhnu.

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Krásně ochladí i ozdobí nápoje.