Jídlonosič Recenze Orion jídlonosič nerez + víka 4 x 1,3 l 16 cm

Recenze Orion jídlonosič nerez + víka 4 x 1,3 l 16 cm

Jídlonosič 4 patrový celonerezový je určený na přenášení potravin. Součástí je poklička a 3 další víčka na misky, kovový stojan s přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření. Objem každé nádoby 1,3 l. Vyrobeno z nerezu.

Levtex5. dubna 2025

Vynikající, že nádoby mají víčka a spodní nádoby nejsou zaspinene při převozu jídla. Zatím spokojená. Doporučuji.

pfeffer.jan30. ledna 2025

Víčka na kastrůlky

Kastrůlky jsou vyráběné kovotlačitelskou metodou z plechu o tloušťce 1 milimetru. Před použitím jsem vše umyl v horké vodě. Problémem bylo, udržet kastrůlek v ruce, protože myčku nádobí nemáme k dispozici .Nepříjemným zjištěním při utírání bylo, že v ukončení hrany pokličky jsem zjistil něco černého a po zatlačení utěrky do spáry byla utěrka černá, takže mazivo, použité při výrobě, nebylo zcela odstraněno. U kastrůlků je na uzavření hrany k dispozici více materiálu, takže o úplném odstranění maziva mám oprávněné pochybnosti.

Jídlonosiče Orion nerez jsem vyřadil z provozu, protože je ve stávajícím provedení považuji za nevhodné pro styk s jídly.

Pavel15. listopadu 2024

nerezový jídlonosič obědů pro dvě osoby . dobře se myje, dobře ,se přenáší, atd. používáme denně.

nemluví, nemá nohy.

výborný produkt, bezva finta.

vpekny13. listopadu 2024

čtyři nádoby

menší těsnost pokliček

jinak dorý

habrmanova44. dubna 2024

zatím spokojenost

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

Dobře vypadá, i se dobře udržuje. Podobný plastový, který jsme měli předtím, bohužel nasává pachy z jídla a ani po umytí v myčce se toho nešlo zbavit.

Registrovaný uživatel17. července 2023

Nerez jídlonosič s možností mytí v myčce.

Registrovaný uživatel30. června 2023

vrchtní víčko nejde otevřít jen hrubou sílou.Přeska na otevírání jde špatně odklopit Celkově mám čtyři od Vás kusy a jen jeden je bez vady. Rozhodně si nic už nekoupim od Orionu

Neporučuji nikomu kupovat

Registrovaný uživatel10. června 2023

Kvalitní materiál

Super výrobek, doporucuji

Registrovaný uživatel23. dubna 2023

Větší objem Víka jsou nesporně přínosem Počet misek je rovněž kladem

Registrovaný uživatel7. dubna 2023

Tak je to materiál, objem a provedení - bezpečnostní pojistky proti vysypání, či vylití obsahu. Dále každá miska má své víčko. Vinikající a doporučuji.

Jed, jednoznačně doporučuji kvalitní výrobek i firmu

Registrovaný uživatel11. února 2023

Nerez provedení, víčka na jednotlivých miskách.

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

každá miska má svoje víčko

možná deklarovaný obsah jednotlivých misek, protože se misky nedají plnit celé

produkt je skvělý

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Potrebovala som súrne a tovar splnil moje očakávanie.

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

Zatím jsem zboží nevyzkoušela. Budu ho používat až v lednu 2023, tak nemohu hodnotit

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Každá nádoba, má své víčko

Na můj názor tenký materiál. Po 2 měsících používání se objevila praskliny na jedné nádobě. Nevím jak se to v jídelně stalo, ale je to prasklé asi půl centimetrů na hraně.

Registrovaný uživatel19. října 2022

Jídlonosič úplně k ničemu víčko nebylo možné vůbec vyrvat v kastrolku. Stejný jsem koupila v kamenném obchodě Orionu a je to úplně jiná kvalita víčka krásně sedí a jídlonosiče jsou pevný materiál. Nevím jestli je to eshopem s nějakým fejkový zbožím nebo jak je to možné ale ten co přišel z eshopu se vůbec nedal použít.

Registrovaný uživatel15. září 2022

misky jsou s víčky a taky je velice lehoučký

Registrovaný uživatel13. září 2022

Pevný, každá miska má víčko

Registrovaný uživatel12. září 2022

Naprosto odpovídá požadavkům. Pokličky jsou super.