Recenze Orion 830732 3 ks stříbrná

Sada tří kovových ramínek s klipsy od značky Orion je ideální pro organizaci šatníku. Každé ramínko má rozměry 30 x 12 cm a je vyrobeno z kvalitního kovu ve stříbrné barvě. Kov je odolný a zajišťuje dlouhou životnost ramínek. Ramínka jsou vybavena klipsy, které jsou navíc pokryty plastem z PVC a PP, aby nedocházelo k poškození oblečení.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Ramínka Orion 830732 jsou podle většiny recenzí praktická a dobře drží oblečení, zejména sukně a kalhoty. Někteří uživatelé však zmiňují nedostatky v kvalitě zpracování a kratší délku. Celkově se jedná o produkt s dobrým poměrem cena/výkon, ale s drobnými výhradami k provedení.

• Dobře drží oblečení
  • Pohyblivý jezdec funguje bez problémů
  • Lehké a skladné
  • Praktické pro sukně a kalhoty
  • Dle některých uživatelů výborný poměr cena/výkon
  • Hrubé a nehezké opracování
  • Kratší délka ramínek
  • Mohlo by být širší
  • Jeden z kolíčků vypadl a obtížně se nasazoval

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

Pevná konszrukce

Mohlo by být širší

Cena, výkon - dobrý

Registrovaný uživatel8. března 2023

Mohu vyvěsit kalhoty bez známek ohnutí

Jednoduché použití

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Ramínka dobře drží oblečení,jsem spokojená

Je škoda,že jsou kratší

Registrovaný uživatel21. září 2022

Pomer cena výkon.

Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Používám na sukně

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Ramínko používám i na sukně a též na hezké drahé tašky (plátěné). Ramínko je lehké, není vyrobeno z těžkého kovu. Pohyblivý jezdec též funguje dobře. Cena není vysoká. Je dle mne velmi praktické a skladné.

Dle mne výborný výrobek, nenašla jsem na internetu žádný lepší a levnější. Pochvala!

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Velmi hrubé a nehezké opracování. Při posouvání kolíčků My jeden vypadl a bylo velmi obtížné ho zpátky nasadit.