Obrovské balení , na fotce vypadá jako malé , špatně se krabičky otevírají. Pro staršího člověka nepoužitelné.

Je vyhovující pro denní používání, Vezme se jen jedna do kabelky na celý den. Kvalitu ani odolnost nemohu ohodnotit, protože ji používám krátce. Velikost kapes je dostačující.
Vše odpovídá popisu, jednotlivé chlívečky jsou dostatečně hluboké pro větší množství léků
Praktické použití - záleží na zvyku. Doposud jsem používala 4 chlívečky za sebou. Tento organizér má 2 a 2 pod sebou otvírání z venkovní strany, babičku to mátlo, ze kterého obrázku si má vzít léky, jak to jde po sobě . Vyřešeno nalepením samolepky ráno poledne večer noc.
Přehledné hodně přihrádek
vše, jak popsáno
dávkovač je super, přehledný, dají se oddělit jednotlivé dny a hlavně velikost kapes je dostatečná i na moje velké tobolky