Dóza na potraviny Recenze Orion 811249 pouzdro plastové univerzální průhledné

Recenze Orion 811249 pouzdro plastové univerzální průhledné

Pouzdro na uložení a přenášení poskytuje velmi široké uplatnění. Můžete do něj uložit příbor dětem na tábor, kartáček a pastu na cesty, pastelky, fixy, štětce. Pouzdro je vyrobeno z průhledného plastu a lze jej zavěsit. Rozměry pouzdra jsou 23,5/25 x 6 x 4 cm.

kote.maja28. dubna 2025

Prostorné, kvalitně zpracované, vlhkuodolné

Milan Bartoška24. října 2024

Prostorné

Délka uvedená v eshopu výrobce domácích potřeb Orion je (bez upozornění) včetně závěsného platýnka!! Vnitřní délka 22,5 cm nikde uvedena není!

Pokud je pouzdro koupeno pro konkrétní účel (například tužkový měřicí přístroj) může jít o vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

praktický, jsem spokojená

Registrovaný uživatel12. srpna 2023

Obal na příbory jsem hned použila. Velikost je akorát na příbor, ani velký ani malý. Jen je plastový (ale to jsem věděla)a uvidí se časem, jak dlouho vydrží. Jsem spokojená.

Registrovaný uživatel28. června 2023

pouzdro je super ,je lehké, velké a dá se mýt v myčce já jej používám na kartáčky na zubní hygienu,ale dá se použít na cokoliv

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Pouzdro používám na příbor a to denně. Je omyvatelný a skladný.

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

Každý den několikrát potřebuji a užívám plastové pouzdro na příbor. Je to perfektní.

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Praktické pouzdro na různé drobnosti.. Skvělý na příbory na cesty,do práce... Doporučuji.

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Univerzální využití.

Pouzdro využijete ne jen na příbor, pastu na zuby s kartáčkem, či pastelky, ale i na namazaný rohlík, na nakrájené ovoce, zeleninu, piškoty, šití na dovolenou ……. Koupila jsem celkem 8 ks a všechny mají využití. Pouzdro doporučuji.

Registrovaný uživatel22. července 2022

docela větší pouzdro ale hodně úložné

Registrovaný uživatel17. března 2022

skladnéje skladné, prostě super.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2021

dětem do školy na příbory

potřebuje jemnější zacházení

Registrovaný uživatel10. července 2021

V pouzdru mám uložené háčky na háčkování, ale dalo by se tam schovat cokoliv. Jsem spokojená!