Recenze Orion 150682 šedý/bílý

Tento praktický odkapávač zajisté oceníte během mytí nádobí. Má větší odkládací plochu na hrnečky, misky či skleničky. Dále jsou zde dva stojany na příbory a konstrukce na odkládání talířů. Drátěná část, která se dostane nejčastěji do styku s vodou, je opatřena speciální povrchovou úpravou, která zamezí jejímu rezavění.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Odkapávač Orion 150682 je podle recenzí kvalitně zpracovaný a praktický pro každodenní použití, s výhodou odtoku vody přímo do dřezu. Někteří uživatelé však zmiňují, že je pro jejich potřeby příliš malý a talíře se do něj nevejdou. Pro ty, kteří hledají kompaktní řešení, splňuje očekávání.

• Voda odtéká přímo do dřezu
  • Stabilní konstrukce s nožičkami proti plísním
  • Kvalitní zpracování
  • Snadno se čistí
  • Vhodný pro denní použití
  • Pro některé uživatele malý
  • Talíře se nevejdou do mřížek

Registrovaný uživatel17. srpna 2023

Perfektní, tichý díky pogumování, naklopený díky různým výškám nožiček, takže v něm nezůstává stát voda a odtéká do dřezu. Možnost přendat košíček na příbory kamkoliv je třeba. I barva hezká :)

Fakt není co vytknout.

Registrovaný uživatel2. října 2022

Používám denně ,nemám myčku , snadno se čistí oproti výrobku z plastu, který jsem měla

Zatím jsem nedostatky nezjistila

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

Jsem s tímto výrobkem spokojený. Vejde se mi přesně do zvoleného prostoru.

Petr Černý27. března 2022

Na tom odkapaváči nejdou talíře usadit do mřížek talíře se tam nevejdou tak sem koupil drahý nevyhovující křáp za drahý peníze

Registrovaný uživatel23. ledna 2022

Voda vytéká přímo do dřezu Stojí na nožičkách, takže se netvoří plíseň Příborník stabilní a dostatečně velký

Mohl by být větší, ale rozměry sedí

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

Menší, kvalitní, splňuje očekávání.

Registrovaný uživatel13. března 2021

Vypadá moc hezky, voda z něj rovnou odtéka do dřezu. Jsem spokojená.