BrousekOstřič s kovovým a keramickým kotoučem je určen pro broušení tupých nožů a nůžek a následné dobrušování. K ostření slouží kovový brousek, kterým stačí nůž ostřit cca jednou za 6 měsíců, keramický brousek používejte k dobrušování 1 x týdně.
Ostřič s kovovým a keramickým kotoučem je určen pro broušení tupých nožů a nůžek a následné dobrušování. K ostření slouží kovový brousek, kterým stačí nůž ostřit cca jednou za 6 měsíců, keramický brousek používejte k dobrušování 1 x týdně. Určeno pro kovové a keramické nože, nůžky.
Ať už jsou mechanické nebo elektrické, nabízejí zpravidla více stupňů broušení v přednastaveném úhlu. Jsou vhodné pro běžné evropské nože a snadno obnoví tupé ostří. Hodí se pro každodenní kuchyni.
Brusné nástroje na nože se liší způsobem použití i účelem.
Produktové číslo
141128
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
12. listopadu 2019
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.