Důlkovač z bukového dřeva s dvěma stranami pomůže vytvořit z vykynutého těsta důlky uprostřed koláčů, které stačí naplnit oblíbenou náplní. Odpadne zdlouhavé plnění a zabalování a přitom náplň zůstane na svém místě díky zvýšeným okrajům uprostřed. Pro menší koláče se hodí strana s průměrem 3/4 cm, pro větší 4/5 cm. Důlkovač z bukového dřeva lze použít i k přípravě slaných koláčů z těsta na pizzu,…
Důlkovač z bukového dřeva s dvěma stranami pomůže vytvořit z vykynutého těsta důlky uprostřed koláčů, které stačí naplnit oblíbenou náplní. Odpadne zdlouhavé plnění a zabalování a přitom náplň zůstane na svém místě díky zvýšeným okrajům uprostřed. Pro menší koláče se hodí strana s průměrem 3/4 cm, pro větší 4/5 cm. Důlkovač z bukového dřeva lze použít i k přípravě slaných koláčů z těsta na pizzu, doplněných směsí špenátu a vajec nebo klasiky, s kečupem, šunkou a sýrem.