Recenze Orion 100036304927 náhradní bubínek na syrové brambory

Recenze Orion 100036304927 náhradní bubínek na syrové brambory

Orion bubínek na halušky a bramborák je určený ke strojkům M90 a M90P. Strojky jsou vhodné na strouhání tvrdého pečiva, oříšků, mandlí, tvrdých sýrů, brambor a zeleniny. Má kvalitní provedení. Rozměry (d x š x v) jsou 125 x 75 x 75 mm.

bedaptacek12. listopadu 2025

Mezi bubínkem a stěnou mlýnku je prostor, kde se shromažďují tenké, nerozemleté části brambor a toto místo ucpávají.

Delšími hroty struhadla by se toto "hluché" místo mohlo odstranit a jednalo by se pak o vynikající kuchyňský nástroj.

Registrovaný uživatel18. března 2023

strouhá na nudličky, očekával jsem kaši.

Registrovaný uživatel3. března 2023

rychlé a jednoduché použití, hlavně při větším množství brambor, skvělé na halušky

Registrovaný uživatel14. března 2021

Mám doma dva tyhle ruční mlýnky a vzhledem k tomu, že je mám je pořád k ruce, tak jsem si pořídila všechny náhradní bubínky vč.bubínku na syrové brambory pro rychlé a snadné vaření.

Vynikající bubínek, stejně tak i všechny ostatní náhradní bubínky. Mám úplně všechny a jsou super! Doporučuji